Results 1 to 3 of 3

Thread: ?? PXE E61 "Media test failure, check cable" msg. ??

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Washington
    Posts
    177

    ?? PXE E61 "Media test failure, check cable" msg. ??

    what does this mean? did i forget to plug in a cable somewhere?
    its the messege i got when i tried to fire up the carputer for the first time today. everything powers up as its supposed to, but thats the messege i get on the screen and the boot up does not continue. this is what i have :

    via M10000 MB
    opus 90w PSU
    Xenarc 700tsv

    any help?

  2. #2
    Newbie wagonerd's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Northern NY
    Posts
    36
    the PXE error message has something to do with network boot. I would suggest getting into the BIOS config and taking a look around. The computer may not be recognizing your hard drive and skipping to the network boot option...but there are a couple other things it could be...

    hope this helps...

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Washington
    Posts
    177
    it had to do with a cd drive i tried to install. removed it and the cable and it works fine now. still says the same msg. on the start-up screen but then starts up just fine anyway.
    thanx for the help.
    tim

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •