Results 1 to 5 of 5

Thread: Compaq mobo wont boot

  1. #1
    Maximum Bitrate djXternal's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    615

    Compaq mobo wont boot

    Hey guys I'm trying to start up an old compaq 500Mhz celeron mobo that I used to use in my car (but got replaced)... for some reason the thing wont get past the compaq logo screen...

    Ive tried resetting cmos
    using multiple boot cds
    and F2, F10, and delete to get into bios

    the only thing that has changed on this mobo is the new hdd, and it was not formatted using compaq tools to create the non-dos partition

    anyone know anything that can help me get this thing running?
    Debating on installing a carpc in my Jeep.....

  2. #2
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    622
    Its not worth keeping around. You could setup the partions by putting it in another system as a slave.

  3. #3
    Maximum Bitrate djXternal's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    615
    actually i got it running, wither one stick of ram went bad or the slot it was in went bad not sure yet, but its running now
    Debating on installing a carpc in my Jeep.....

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Riga, Latvia
    Posts
    21
    If I understand right, your operating system doesn't even start to boot. If so, it could be, that your motherboard needs to be replaced. That is, if you don't get any error messages. Or maybe something wrong with the CPU or memory

  5. #5
    Maximum Bitrate djXternal's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    615
    Quote Originally Posted by djXternal
    actually i got it running, wither one stick of ram went bad or the slot it was in went bad not sure yet, but its running now
    yes i found out it was the memory
    Debating on installing a carpc in my Jeep.....

Similar Threads

  1. How to use a standard atx ps on a compaq mobo
    By tastyratz in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2010, 08:02 AM
  2. Motherboards and Boot Up Time
    By shred444 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 08-16-2005, 12:53 PM
  3. Can't Boot With New Mobo
    By djXternal in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2005, 08:14 PM
  4. Compaq Boot Splash Screen(bios)
    By a4jet in forum Operating System Optimization
    Replies: 12
    Last Post: 03-07-2005, 12:28 PM
  5. Mobo light on, but no boot
    By surfer6262 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2002, 01:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •