Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 38 of 38

Thread: HELP PLEASE! Car just died...rpm is stuck

  1. #31
    MySQL Error Scouse Monkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    9,727
    climb through to the boot with a torch if you cant open it. I assume the 325 has fold down seats.

  2. #32
    Maximum Bitrate 3onDubs's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Anaheim Hills, Ca
    Posts
    847
    Not mine, but i can take them out...that still wouldn't help because i just put a sub box in yesterday that barely fit (which means there's no way im getting in there from the back seat.

    My trunk looks like this...

    Deadending entire car and rewiring

    Page 6 has the trunk and you can see the hole used for a ski pass through. On page 8 you can see the sub box that i just put in there that's blocking that hole...(looks for smiley again, but remembers)
    PostCount++


    - SrCsTc's Bezel
    - Alpine W200/H701
    - ED Nine.2X
    - OZ Matrix Elites
    - ED Nine.1
    - Idmax 12's

  3. #33
    It ain't easy being a green moderator meddler's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Steps out the front of Henson's workshop or Sydney
    Posts
    2,783
    oh well. Once you get in there you will have to extend the remote opening cable on the inside of the boot (trunk ) so you can get in there if it happens again.
    Never let the truth get in the way of a good story

  4. #34
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1
    I think you may be onto something about the loose ground terminal, but I don't think you blew a fuse. Your symptoms sound a lot like a simple loose terminal. I had that problem and it made my car seem completely dead. Once you get into the trunk, the first thing I'd recommend is to see if either of the terminals has any wiggle room whatsoever.

    Good luck!

  5. #35
    Maximum Bitrate 3onDubs's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Anaheim Hills, Ca
    Posts
    847
    Quote Originally Posted by elcorridor
    I think you may be onto something about the loose ground terminal, but I don't think you blew a fuse. Your symptoms sound a lot like a simple loose terminal. I had that problem and it made my car seem completely dead. Once you get into the trunk, the first thing I'd recommend is to see if either of the terminals has any wiggle room whatsoever.

    Good luck!
    elcorridor ftw!!!

    So, the AAA guy came and we tried jumping the battery........nothing.

    We checked the fuse box.......fuses are fine.

    He left.

    I stick my arm in the rear speaker hole in frustration and start feeling around where the battery might be...i find the ground terminal and i wiggle it around and the next thing you know there is a light shining in my eye....

    So, i start my car and its all sludgy at first, but then it stables out. I go back to the trunk and touch the positive battery terminal and it is practically on fire (minus the flames)....it was scorching hot. I checked the ground cable and there is some wriggle to it. It seems that my system's ground cable was keeping this from wriggling prior to removing it (i had my amps grounded to the same location as the battery ground). When i removed my amps, this bolt won't sit tight anymore....weird....leads me to believe that this isn't the bolt that came with my car, which leads me to believe that the guys who initially installed my system had to improvise.



    Oh well....thanks to everyone that helped me figure this out...now wish me luck driving home....lol.
    PostCount++


    - SrCsTc's Bezel
    - Alpine W200/H701
    - ED Nine.2X
    - OZ Matrix Elites
    - ED Nine.1
    - Idmax 12's

  6. #36
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arkansas
    Posts
    166
    Hopefully everything turned out fine.

    On another note Scouse Monkey... Who is the girl in the avatar
    Jim
    2012 Honda Pilot (In Progress)
    2010 Honda Accord (After the Pilot)
    2008 Honda VTX1800N

  7. #37
    FLAC PatO's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Afton MN
    Posts
    1,120
    LOL!
    Go back to the install place, find the guy who installed it, look him dead in the face and say: "Give me back my bolt"

    That should raise some laughs!
    http://www.jeepmp3.com/
    CarPC Stolen. Starting over.
    Ne1 recognize the avatar?

  8. #38
    Banned xdjxklusivex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Diamond Bar, CA (909,951)
    Posts
    2,742
    damn dude that must have been rough esp on a beemer i can understand if its a ford.... hehe but yeah id do what patO said that would be some funny ****

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. What's your dream car?
    By Aaron Cake in forum Off Topic
    Replies: 172
    Last Post: 10-02-2007, 08:34 AM
  2. Car PC & Bose/Philips CCR800 Aux input
    By Gamer64 in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2007, 04:13 PM
  3. Car as Daemon
    By thecapitalizt in forum Linux
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2005, 11:27 PM
  4. Bytch about your Car!
    By Vchat20 in forum Off Topic
    Replies: 16
    Last Post: 07-22-2005, 01:58 AM
  5. Replies: 17
    Last Post: 11-30-2004, 08:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •