Results 1 to 4 of 4

Thread: having trouble with WMP10 and DVD's

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    63

    having trouble with WMP10 and DVD's

    Hey guys I'm trying to get DVD's to work on my carPC, but so far no luck. I can't get intervideo windvd7 to work so i've gone to WMP10. And even after installing WMP 10 the only difference now is that I can hear the DVD playing, but can't see it. Any ideas? I tested the DVD-Rom on my laptop, and played black hawk down with no problems. I go to put it in the car, and I get audio, but no video. I'm wondering if this isn't a driver issue or maybe a decoder issue. Anyone???

    SP13000 mobo
    512 Ram
    Lite-On external USB slot load (tested on my laptop playing a DVD, worked fine)
    40gig laptop drive

    -Mike

  2. #2
    FLAC Jahntassa's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Conyers, GA
    Posts
    1,417
    Maybe a decoder issue. I was under the impression that WMP can't play DVDs unless you have a full-on DVD playback program installed on the computer, like WinDVD. I may be wrong though.

    When you say 'no video', do you mean WMP is showing a visualization instead of the video, or it's just showing 'black'. If it's 'black' it may be something in your video card settings.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    63
    It's just black...

    -Mike

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    63
    Ok problem fixed, had to get a decoder...paid $13 for it, but hey at least everything's working now. I found out why windvd didn't work, my video chip isn't compatible or known to be compatible with the program.

    -Mike

Similar Threads

  1. WMP10 is having trouble with DVD's
    By hd54321 in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 02-03-2005, 01:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •