Results 1 to 4 of 4

Thread: AOpen Pandora Not Saving Bios Settings

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Ventura County
    Posts
    323

    AOpen Pandora Not Saving Bios Settings

    Hey everybody. I'm trying to load a bios image using the supplied ezskin app that came with my Pandora. It loads the image using the app but it doesn't actually save or display the image when it boots.

    The other thing that i noticed is that the realtek network bios is impossible to disable. You can go into the bios and disable to messages from coming up but they dont save at all...

    Anyblody else running into this? I'm sure the info is here somewhere, but I can't seem to find the info using the search tool...

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Ventura County
    Posts
    323
    Ok...well I found the "Disable Boot Logo" in the bios...changed that setting and got it to come up...

    The network bios still doesnt save though...

  3. #3
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    If changes to the BIOS aren't saving, then you have a problem. I'd contact hte manufacturer for support.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    134
    I think they might have left out the network bios and just left it stuck on it's basic program to save space or something like that. I have yet to hear of anyone making a change to it that would stick.

Similar Threads

  1. NEED HELP!! M10000 Bios Display Settings
    By Berg997 in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 12-20-2010, 05:15 PM
  2. 2001 Honda Civic Aopen Pandora MiniPC
    By Quack in forum Worklogs
    Replies: 40
    Last Post: 07-23-2010, 04:01 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-15-2007, 02:20 PM
  4. Creating BIOS with Saved Settings?
    By d1pham in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2005, 10:53 AM
  5. M10k Loosing Bios Settings
    By antimatter in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2004, 10:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •