Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: xport + AyAy Sir crash problem.

  1. #11
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    yeah, i remembered on my old setup with xport 1.3 it locked on in about 30 secs, as supposed to 1 - 2min on my new setup + xport 1.21.
    I might download an older version again and see how that goes.

  2. #12
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Oh sorry. The new xport limits the reception to 1 or 2 satellites. Just kidding. XPort and navigation programs don't control the GPS receiver. The software is simply reading data from it. The signal strength is dependant on placement of the antenna and cannot be controlled, adjusted, boosted, or hindered by any software means.

  3. #13
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    haha. But anyway, its still strange. I'll try the old version and see if theres any difference.
    It just sucks to wait for the lockon before you can use it.

  4. #14
    Variable Bitrate warnockm's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Virginia
    Posts
    433
    Hey i'm using Version 1.25 and I get a crash in xport.exe when it starts. I have xport.exe in my startup group. I just rebuilt my carcomputer and i'm not sure what version i had before the reformat. could it be related to any of the problems mentioned in this thread??

    thanks!
    Progress - VIA EPIA SP8000 | 120 Opus Power Supply & Case | 1GB Ram | 120GB 2.5" Hard Drive | Bluetooth 2.0 | GPRS/3G | Wifi | Road Runner/LSX 2.0 (waiting for a day skin for 3.0) | iGuidance 4.0 | Lilliput 7"

  5. #15
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    unlikely, all my problem solved with this latest version, especially the video sync feature!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. USB hub problem always disconnecting / connecting
    By fire in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2009, 02:30 PM
  2. Not your typical flicker problem
    By JPuma in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 09:28 AM
  3. Smart Crash Reports
    By MacUsers in forum MacCar
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2006, 11:56 PM
  4. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 11:50 AM
  5. Replies: 13
    Last Post: 07-15-2004, 12:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •