Page 10 of 20 FirstFirst 12345678910111213141516171819 ... LastLast
Results 91 to 100 of 196

Thread: Igo 2008

  1. #91
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,114
    Blog Entries
    49
    Does Igo not like high com ports? I used xport on my gps (com5) and made a virtual port 9 for use with igo but the gps disconnects shortly after starting the program. If i close xport and run igo off of com5 it works fine.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  2. #92
    Maximum Bitrate fixerofallthing's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    769
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    Does Igo not like high com ports? I used xport on my gps (com5) and made a virtual port 9 for use with igo but the gps disconnects shortly after starting the program. If i close xport and run igo off of com5 it works fine.
    I run mine off 9 with no issues. (Also using Xport version 129 and NMAEA filter turned on.) I also added the port to syspc so it would remember it. Mine would not save it.
    The Car 2005 Scion xB

    The Truck 2004 GMC Canyon

  3. #93
    Low Bitrate mcfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    but the gps disconnects shortly after starting the program
    Thank you guys for mentioning XPORT. I had the disconnect problem, I described it a few pages back... But that was without Xport. I downloaded it and now everything is fine.
    Now I'm going to get drunk. I'm so happy In the past 2 weeks I've been installing/reinstalling 5 different operating systems, a bunch of BT stacks on different PCs, with no result! iGO just kept disconnecting, and in fact killing the virtual COM service.

  4. #94
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,114
    Blog Entries
    49
    never dawned on me to check an updated version of xport3. i think i'm still using the first version 3!
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #95
    Constant Bitrate lacning74's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    192
    Quote Originally Posted by mcfly View Post
    Thank you guys for mentioning XPORT. I had the disconnect problem, I described it a few pages back... But that was without Xport. I downloaded it and now everything is fine.
    Now I'm going to get drunk. I'm so happy In the past 2 weeks I've been installing/reinstalling 5 different operating systems, a bunch of BT stacks on different PCs, with no result! iGO just kept disconnecting, and in fact killing the virtual COM service.
    cheers! crazy how many hours we spend debugging. i did the same thing with a hibernation loop crash issue that i finally traced to my usb Mimo monitor, and using Xport's usb device reset option fixed it. worth far more than the $267.81 in donations it received so far.

  6. #96
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,114
    Blog Entries
    49
    unfortunately the new version of xport didnt solve my problem.. its funny... with xport running displays my location a good minute behind where i am until the connection just dies. If i run igo without xport it runs fine. What gives?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  7. #97
    Low Bitrate mcfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    98
    How do you start Xport ONLY when you need navigation?
    If I let Xport run in the tray, it connects at windows startup and stays connected until shutdown...
    I wouldn't want to minimize Centrafuse and start Xport, then back to Centrafuse and click IGO8... then after reaching destination, minimize CF and shut down Xport.

  8. #98
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,212
    Quote Originally Posted by mcfly View Post
    How do you start Xport ONLY when you need navigation?
    If I let Xport run in the tray, it connects at windows startup and stays connected until shutdown...
    I wouldn't want to minimize Centrafuse and start Xport, then back to Centrafuse and click IGO8... then after reaching destination, minimize CF and shut down Xport.
    Why can't you let xport run in the background all the time?

  9. #99
    Low Bitrate mcfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    98
    I don't want to, because it then stays connected to the GPS receiver all the time. Draining its battery for when I'll really need navigation.
    (talking about a bluetooth GPS receiver)

  10. #100
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,212
    Quote Originally Posted by mcfly View Post
    I don't want to, because it then stays connected to the GPS receiver all the time. Draining its battery for when I'll really need navigation.
    (talking about a bluetooth GPS receiver)
    That don't make sense, (if i'm not mistaken) there is no two-way communication between xport and the receiver so xport can't tell it to stay "active" - xport can be off and your receiver still stay on - am i way off here?

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-09-2008, 11:10 PM
  2. which 7" is better? 2008 Lilliput or 2008 Xenarc
    By poisonspider in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 01-01-2008, 11:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-08-2007, 02:17 PM
  4. Microsoft Streets & Trips 2008, AutoRoute 2008
    By Marvin Hlavac in forum GPS
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2007, 11:02 AM
  5. How igo on ipaq 3955
    By rony1981 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2006, 09:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •