Page 22 of 32 FirstFirst ... 1213141516171819202122232425262728293031 ... LastLast
Results 211 to 220 of 320

Thread: GPSTracker on home server

  1. #211
    Newbie ARN1382's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    43
    when i chaged the dll on teh bin directory:
    1. the problem was not solved. (system.data.sqlclient)
    2. the test that worked before, stopped working. (system.data.sqlite)
    REQUIRED HARDWARE [50%]
    CARPUTER INSTALLATION [0%]
    LCD IN DASH FRABRICATION [??%]

    Additional mods:
    KNIGHT RIDER LED MOD:[99%]
    Worklog Album

  2. #212
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    ok did some research and it turns out I have to build the apps a different way. I've now set them so they allways run as x86 whether running on 32 or 64 bit systems.

    So heres a test installer for you to try.
    Attached Files Attached Files

  3. #213
    Newbie ARN1382's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    43
    i got 2 different messages during the setup, but after installed, the result was the same
    Attached Images Attached Images    
    REQUIRED HARDWARE [50%]
    CARPUTER INSTALLATION [0%]
    LCD IN DASH FRABRICATION [??%]

    Additional mods:
    KNIGHT RIDER LED MOD:[99%]
    Worklog Album

  4. #214
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    on my 32 bit system i have found out that the tracker client after running a day (dont know the excat number of hours) it crashes - the the app has done an illegal action etc with the option to send an error report to m$

    have others discovered this?

    EDIT:

    got this signature from the error report

    EventType : clr20r3 P1 : gpstrackerclient.exe P2 : 3.0.3565.30116
    P3 : 4aca2248 P4 : mscorlib P5 : 2.0.0.0 P6 : 4add54dc P7 : 11e7
    P8 : 29 P9 : system.outofmemoryexception
    Blessed are the "cracked" for it is they who let in the light.

  5. #215
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Quote Originally Posted by boelle View Post
    on my 32 bit system i have found out that the tracker client after running a day (dont know the excat number of hours) it crashes - the the app has done an illegal action etc with the option to send an error report to m$

    have others discovered this?

    EDIT:

    got this signature from the error report
    thats interesting. Mine never runs for more than a couple of hours before I shut it down. Was it taking gps coords all the time or was the gps disconnected?

  6. #216
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Quote Originally Posted by ARN1382 View Post
    i got 2 different messages during the setup, but after installed, the result was the same
    I am still trying to solve this but I can't get hold of a 64bit system

  7. #217
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    gps on full time.. some of the time with 3d fix.. a bit of 2d fix to and also times where there is no fix...

    that is if xport is not crashing... it does from time to time too
    Blessed are the "cracked" for it is they who let in the light.

  8. #218
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    did get the client runnig (deleted all data and logs) it's now updating to the server

    but on the server there is a script error related to this url:

    http://dev.virtualearth.net/mapcontr...rol.ashx?v=6.2 on line 143....

    EDIT:

    the server says the car is going around 300 km/h.... pretty good for a '94 peugeot 106 with arround 75 hp
    the client is saying 1 .... and i'm still testing indoors :-D
    Blessed are the "cracked" for it is they who let in the light.

  9. #219
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Quote Originally Posted by boelle View Post
    did get the client runnig (deleted all data and logs) it's now updating to the server

    but on the server there is a script error related to this url:

    http://dev.virtualearth.net/mapcontr...rol.ashx?v=6.2 on line 143....

    EDIT:

    the server says the car is going around 300 km/h.... pretty good for a '94 peugeot 106 with arround 75 hp
    the client is saying 1 .... and i'm still testing indoors :-D
    So you still hav the trouble when loading geofences. I checked back through the posts and didn't see a debug log from the server after I made the fix for the missing column. Can you post the latest one with debug set to 5.

    Have you set the units on both the clien and server the same. That may be why you're seeing the speed difference.

  10. #220
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    both client and server set to kph

    latest debug from server:

    02-04-2010 11:15:27:Info : GPSTracker server version :3.1.3607.24505
    02-04-2010 11:15:27ebug : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GPSTracker\gpstracker.ini
    02-04-2010 11:15:27:Info : Default User ID to display is denblaa
    02-04-2010 11:15:27:Info : Available users are denblaa
    02-04-2010 11:15:27:Info : Speed units set to KPH
    02-04-2010 11:15:27ebug : Server client will display last 1 days of tracks.
    02-04-2010 11:15:27ebug : Opening webpage
    02-04-2010 11:15:34:Info : No valid history available to load for denblaa
    02-04-2010 11:15:36ebug : Reloading Geofence
    02-04-2010 11:15:36:Warning: Error caught while checking for table geofence :System.Data.SQLite.SQLiteException: SQLite error
    no such table: geofence
    ved System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(SQLiteConnectio n cnn, String strSql, SQLiteStatement previous, UInt32 timeoutMS, String& strRemain)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand( )
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.GetStatement(Int3 2 index)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult()
    ved System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCo mmand cmd, CommandBehavior behave)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader(Com mandBehavior behavior)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader()
    ved VirtualEarth.DatabaseProcessor.checkTable(String tablename)
    02-04-2010 11:15:36ebug : geofence found with fewer than 3 points
    02-04-2010 11:16:06ebug : Currently tracking denblaa
    02-04-2010 11:16:06:Info : No valid history available to load for denblaa
    02-04-2010 11:16:08ebug : Reloading Geofence
    02-04-2010 11:16:08ebug : geofence found with fewer than 3 points
    02-04-2010 11:16:27:Warning: Error caught while checking for table alert :System.Data.SQLite.SQLiteException: SQLite error
    no such table: alert
    ved System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(SQLiteConnectio n cnn, String strSql, SQLiteStatement previous, UInt32 timeoutMS, String& strRemain)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand( )
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.GetStatement(Int3 2 index)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult()
    ved System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCo mmand cmd, CommandBehavior behave)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader(Com mandBehavior behavior)
    ved System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader()
    ved VirtualEarth.DatabaseProcessor.checkTable(String tablename)
    02-04-2010 11:17:15ebug : Currently tracking denblaa
    02-04-2010 11:17:53:Info : GPSTracker server version :3.1.3607.24505
    02-04-2010 11:17:53ebug : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GPSTracker\gpstracker.ini
    02-04-2010 11:17:53:Info : Default User ID to display is denblaa
    02-04-2010 11:17:53:Info : Available users are denblaa
    02-04-2010 11:17:53:Info : Speed units set to KPH
    02-04-2010 11:17:53ebug : Server client will display last 1 days of tracks.
    02-04-2010 11:17:53ebug : Opening webpage
    02-04-2010 11:18:03ebug : Reloading Geofence
    02-04-2010 11:18:03ebug : geofence found with fewer than 3 points
    i guess it does not like that there is no geofence

    EDIT:

    tried to add a geofence... still the same error
    Blessed are the "cracked" for it is they who let in the light.

Similar Threads

  1. it works.. auto syncing when you arrive home
    By collegeboyslive in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2007, 07:36 PM
  2. Home
    By stasik-a4 in forum Map Monkey
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 01:55 AM
  3. Image server
    By qwertylol in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2007, 04:02 AM
  4. MS Server 2003 help
    By nappyjim in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2006, 05:22 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-08-2005, 04:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •