Results 1 to 4 of 4

Thread: GPS problem when runing iGO8 through iGOzoomer_109

  1. #1
    Newbie BazzaAlpine's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    10

    GPS problem when runing iGO8 through iGOzoomer_109

    On it's own iGO8 is running fantastic. Finds the GPS with no problems. However when I try and run iGO_zoomer_109 (so it can run better in RR) iGO only seems to be able to search com port 1 for the GPS and mine defaults to 3.
    I've manually added the GPS settings into sys_pc but that's not made any difference and I've tried doing a whole load of searches with no joy Anyone else had this problem and more importantly anyone know how to fix it? This is pretty much the last thing I need to get the front end working like I want it.

  2. #2
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    RR is probably snatching the com port - are you using xport?

    (assuming you're running IGO stand-alone outside RR)

  3. #3
    Constant Bitrate roflcopter's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Ripon, CA
    Posts
    149
    make sure in your SYS_PC.txt file in your igo folder has

    [gps]
    port="3"
    baud="9600"
    set_messages="1"

    not sure what the set_messages does but thats in mine.

    i've found that igo is very unstable with igo_zoomer so i stopped using it and i just have the bottom of my screen cut off by a few pixels. i can't see my current location which kind of sucks, but what can you do? at least it doesnt crash any longer.

  4. #4
    Newbie BazzaAlpine's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Cambridge, UK
    Posts
    10
    Thanks roflcopter, I'll try those settings lunchtime. I have set messages="0" on mine and the rest is the same already.
    Treetop777 Yes when it's working is when I run igo with out RR. Thing is I can run igo zoomer without running RR and it still does the same thing so I don't think it can be anything RR would do.

Similar Threads

  1. Replies: 105
    Last Post: 12-10-2014, 04:41 PM
  2. holux 210 gps antenna problem Help please
    By professorjason in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 09-04-2005, 01:38 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 12-31-2002, 12:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •