Results 1 to 7 of 7

Thread: xPort Request

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024

    xPort Request

    Hi Curious,

    Could you please make the video sync timing adjustable?
    My video sync works perfectly in the summer, and i haven't had a funny screen in quite sometime, but lately when the winter has gotten extremely cold it doesn't work so well at the current timing.

    Thanks!

  2. #2
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Well, I just increased the off delay. Download and see if that helps. Later I'll see if I can make that adjustable. It will have to be longer eventually since Windows 7 has that fade off which shortens the off time as well.

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    awesome, thanks!
    Will report back!

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    500ms isn't enough, still got out of sync screen.
    Maybe 1 or 2 seconds would be ok for this terrible winter we're having.

  5. #5
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    Wow, that's getting bad. OK, download it again. This time run it and then quit (without enabling ports). Run regedit and go to HKEY_CURRENT_USER\Software\CuriousTech\XPort3
    You'll see VSyncDelay REG_DWORD 2. (2= 200ms) Change that to 10 for 1 second.
    Run xport again.

    I'll add that to the GUI later. It's getting cramped.

  6. #6
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    I'll give that a shot.
    Its been floating around -30*C/-22F here so everything is significantly colder.
    Thanks for the help!

  7. #7
    FLAC
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,024
    looks liek the weather has warm up and 500 ms would be sufficient.

Similar Threads

  1. Xport Disappearing ports problem.
    By mskrzat in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2009, 11:22 PM
  2. Xport hibernation problems
    By seninha in forum GPS
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2009, 08:35 AM
  3. xport + AyAy Sir crash problem.
    By Punky in forum GPS
    Replies: 14
    Last Post: 07-24-2008, 01:30 AM
  4. Forum Slowness
    By Quattro in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 41
    Last Post: 10-28-2005, 05:50 PM
  5. errors on the homepage
    By alti in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 61
    Last Post: 04-14-2005, 09:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •