Results 1 to 2 of 2

Thread: Xport of equiv win 7 64bit

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    171

    Xport of equiv win 7 64bit

    Hiya,
    Just found out about xport after installing a lap timer plugin for centrafuse.
    I'm running win 7 64bit but cant get it to work (error says due to 64bit)

    Also failing with the spanish or whatever it is app as i cant read what the error says when i open it.

    Is there an easy fix or am i doomed for installing 64bit.

    All else works a treat but i want my lap timer to work!!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    May 2009
    Posts
    35
    Hi i had the same problem as you with GPSgate tho i got it working by following these directions.

    http://forum.gpsgate.com/topic.asp?TOPIC_ID=8252

    how ever instead of buying 2.6 from there site i downloaded it on another computer then installed it and copied the driver to a flash card then on my car pc (Which i am running 2.5 i pasted it on the drivers folder like their instructions.

    hope it works for you.

Similar Threads

  1. Win 7 driver for Asus F80Q
    By ohenri100 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2010, 12:04 PM
  2. Windows 7 and Xport
    By trader007 in forum Software & Software Development
    Replies: 47
    Last Post: 12-06-2009, 10:42 PM
  3. Xport Disappearing ports problem.
    By mskrzat in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2009, 11:22 PM
  4. XPort and BU-353 Problem
    By TeamRSX in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 09:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •