Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 37 of 37

Thread: Xport Trouble Experienced User.

  1. #31
    Newbie piglith's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    36
    @Curiosity wanted to say minicam and xport are awesome. Great work. But could I please beg one request. Recompile xport to Win7-64. Xport works with Win7 but you can't create the virtual ports because of 64bit driver I guess. If you could update me on what all is the issues I might be-able to help.

    Also a suggestion to anyone posting updates etc. Please put date or version number in file name.

  2. #32
    What can I say? I like serial. Curiosity's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Florence Yall, BFKY
    Posts
    2,684
    I just need to rewrite the kernel driver as a standard driver and get away from the DriverWorks support libraries. I started on it but keep putting it off to do other things.

  3. #33
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    St. Louis area
    Posts
    148
    oh no...xport doesn't work with win 7 64bit version? crap...cause that's what I bought before I started my new build last month. I've been blindly using xport for 4 years that I've never thought to look into it until someone told me it won't work. ;( It's just been a great and easy product and I thank you!

    Any chance you'll be able to rewrite that kernel driver anytimes soon (this week or at least before July)?
    Toyota Tacoma Install
    BMW 325Ci Install - Old

    ZOTAC H55-ITX, Intel i3 & 320 Series SSD
    7" Lilliput 669GL, M4-ATX, SB X-Fi, XMPCR
    Win 7, RR, Garmin, DashCmd

    Morel Elate 9 3way & IDQ10 ported (active 4-way),
    JL Audio HD Amps, Audison BitOne.1

  4. #34
    Maximum Bitrate jpinkerton's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Iowa
    Posts
    464
    I bet some donations would get Curiosity in the mood! *nudge nudge* *wink wink*

  5. #35
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    I had the same issue aswel. Copying the exe to the desktop and running it there seem to solve the issue.

    Cheers
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  6. #36
    Low Bitrate SoulR's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    101
    Just to provide an update,

    Removed old version of xport (1.41) restarted, put new version (1.42) on, restarted and all working again.

    Thanks all.

  7. #37
    FLAC
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,321
    Quote Originally Posted by BimmaDrew View Post
    oh no...xport doesn't work with win 7 64bit version? crap...cause that's what I bought before I started my new build last month. I've been blindly using xport for 4 years that I've never thought to look into it until someone told me it won't work. ;( It's just been a great and easy product and I thank you!

    Any chance you'll be able to rewrite that kernel driver anytimes soon (this week or at least before July)?
    your win7 64bit key can be used on 32bit installs. as long as its the same version of win7, the keys are interchangeable between 32 and 64bit.

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Xport not working with NG Topo!
    By JBeam in forum GPS
    Replies: 15
    Last Post: 05-01-2010, 10:28 PM
  2. Xport problem Newbie
    By Ausrod in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2009, 05:56 PM
  3. minlogon and user profiles
    By RedGTiVR6 in forum WinNT Based
    Replies: 6
    Last Post: 08-13-2006, 09:54 AM
  4. We Need Ratings.
    By Fusion-One in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 75
    Last Post: 06-11-2006, 09:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •