Results 1 to 2 of 2

Thread: xport cpu Usage

  1. #1
    Newbie elli_h's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    israel
    Posts
    28

    xport cpu Usage

    Hi All

    When I use Ozi or any other navigation software without Xport the CPU Usage is reasonable And when I use them with Xport the CPU USAGE 100%
    Does anyone have an idea?

    Thenk's

    Elli H

  2. #2
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    VegasGuy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Las Vegas
    Posts
    623
    Quote Originally Posted by elli_h View Post
    Hi All

    When I use Ozi or any other navigation software without Xport the CPU Usage is reasonable And when I use them with Xport the CPU USAGE 100%
    Does anyone have an idea?

    Thenk's

    Elli H
    Try xPort version 1.44B and see if you still get the same issues. There's a problem with the way Windows/.net handles serial port access that can effect some nav programs.

    VegasGuy

Similar Threads

  1. High CPU usage. Normal?
    By Outsider787 in forum Road Runner
    Replies: 25
    Last Post: 05-02-2011, 06:01 PM
  2. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 11:30 PM
  3. My RR/DFX 4.0 100% CPU usage issue
    By Minoritydan in forum RR Bug Tracker
    Replies: 27
    Last Post: 12-23-2008, 01:40 PM
  4. CPU usage, have I hit the hardware limit?
    By Chainu127 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-09-2008, 04:41 PM
  5. Replies: 19
    Last Post: 12-15-2006, 11:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •