Results 1 to 6 of 6

Thread: com problem for gps in D3

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    8

    com problem for gps in D3

    I have a d3 running on my pc, use a Hi-204s mouse gps receiver, I set every thing done but when I running d3, it cant find gps, I used the gpsdiag to check if its work, it shows like this:

    any one can tell me whats that means? and what should I do? thx

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    8
    oh... its on the com 3

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    Same as my problem. I get the same data from the gps receiver and D3 recognizes the receiver on the correct com-port with 4800baud but I don't find any satellites. Not in my car, not on my home-pc with mouse on the window sill (don't know the correct word, sorry).

  4. #4
    Constant Bitrate naveedh's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    195
    set the baud rate at 4800 and right com port, remember d3 only supports nmea at the moment so set it to nmea not sirf.

  5. #5
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by naveedh
    set the baud rate at 4800 and right com port, remember d3 only supports nmea at the moment so set it to nmea not sirf.
    Don't confuse everyone, D3 supports NMEA & SIRF!

    Ninja Monkeys D3 front-end software doesn't support SIRF if you want to use his 'advanced' features.

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    135
    im getting the same probs with a 6010 gps

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. Lilliput Powering On/Off problem
    By masch in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2004, 12:55 PM
  3. power on problem ??? help please anyone
    By Pingo1969 in forum Power Supplies
    Replies: 26
    Last Post: 04-07-2004, 08:47 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 12-31-2002, 12:37 PM
  5. Annoying problem
    By c-dawg in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2002, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •