Results 1 to 6 of 6

Thread: GPS not found problem

  1. #1
    Constant Bitrate ThEScReW's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Kortrijk/Belgium
    Posts
    169

    GPS not found problem

    Hello,

    I have this weird problem : I installed D3 on my laptop and on my carputer.

    When i plug de gps receiver in my laptop and start D3 : it finds the satelites, no problem. When i put the gps receiver in my carputer : the software is installed, the same way like on my laptop but with D3 : GPS not found :-(

    Anybopdy ?

  2. #2
    Raw Wave wizardPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Nashville
    Posts
    2,635
    make sure D3 on the carputer is set to look for the GPS on the right COM port
    Debt as of 1/1/05: $34,354.48
    Debt as of July 4, 2007: $0.00 explanation
    I'M DEBT FREE!!
    I'm now a reasonably successful gunblogger.

  3. #3
    Newbie Harrie Coolen's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Dordrecht, The Netherlands
    Posts
    40
    What kind of operating system are you using? I had the same problem with
    windows 98SE, upgraded to XP PRO and had no problem any more!

  4. #4
    Constant Bitrate ThEScReW's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Kortrijk/Belgium
    Posts
    169
    i have winxp pro installed and the comport is good, even if i hit search gps, then i have the same problem :-(

  5. #5
    Constant Bitrate HoSS's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    201
    I was getting something similar, working intially and then 'gps not found'

    Something was going crazy with my COM ports (bluetooth)
    All of a sudden after unplugging the BT dongle & replugging, i get 4 more COM ports, after a while the GPS is on COM12!

    I've not solved this, but will prob try a clean install soon.

  6. #6
    Constant Bitrate naveedh's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    195
    if you have anyother gps software, delete it even beta or previous vice versa versions of destinator 3. Then reboot and it should work. I have the old 1.1.2 destinator installed and it worked fine but when i installed beta 1.1.3 it wouldnt detect so i deleted the Frontend folder in destinator apps and rebooted and it worked. The beta installs a frontend_prev folder . So delete any of one but not both.

Similar Threads

  1. PPC Car GPS and MP3 mini How To
    By hotrod_nut in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-2008, 02:24 PM
  2. Gps Diagnostic
    By 4u2n in forum GPS
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2007, 03:01 PM
  3. garmin mapsource and usb gps mouse
    By thecrow in forum GPS
    Replies: 9
    Last Post: 09-26-2006, 03:24 PM
  4. GPS not found after hibernate/standby
    By reda4 in forum Map Monkey
    Replies: 5
    Last Post: 11-06-2004, 12:43 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 10-25-2004, 02:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •