Results 1 to 5 of 5

Thread: BU-353 question

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8

    BU-353 question

    I received my BU-353 earlier in the week. I think the unit may be defective, so I was wondering if my installation procedure was correct. Here's what I did...

    1.) install drivers from CD
    2.) install GPS Information application from CD
    3.) plug BU-353 into USB port

    When I plug in the BU-353, Windows does not react at all. It's like I haven't plugged it in. No Found New Hardware ballon or even the USB connection sound that Windows usually makes. I also used the Scan Com Ports feature in the GPS Information application and all the Com ports come back with "No Device".

    I've tried this on 3 different computers. Am I missing something or is the unit defective?

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    I'd think the unit is pretty defective.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Newbie 106-Quiksilver's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    IOW
    Posts
    8
    Does yours show up at all in device manager? try using a different usb port once the driver is installed
    In Progress... Putting my interior back together

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Doesn't help. Tried all the USB ports. Doesn't show up in Device Manager. I'm going to send the device back. Thanks for your help.

  5. #5
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Quote Originally Posted by 106-Quiksilver
    Does yours show up at all in device manager? try using a different usb port once the driver is installed
    Mine shows up as a Prolific serial-to-USB device and it associated with a COM port. Mine happens to be COM15.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-02-2006, 06:15 PM
  2. Forum Etiquette
    By Enforcer in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 01-09-2006, 06:58 PM
  3. Can't get the BU 353 to work with Destinator plugin
    By inniss777 in forum Centrafuse
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2005, 03:56 PM
  4. Paint And Polish Question
    By gboy in forum Fabrication
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2005, 08:22 PM
  5. FM Card Question....
    By Superbike1k in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2005, 10:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •