Results 1 to 6 of 6

Thread: Iguidance v3 install issues.

  1. #1
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82

    Iguidance v3 install issues.

    I've installed the latest version of the software, and generated the appropriate maps...when i go to run the program ( umpc or laptop version), i get an error message. "wrong file version data file linkinfo.bin LI105 != LI107 ). Anyone else have this issue. I installed the same software on my work laptop, and everything runs fine. My car pc is a p3 128 megs of ram. Wonder what the issue is? Anyone else have this problem.

  2. #2
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,211
    did you install over a previous version? Uninstall it, delete all the folders, then reinstall.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #3
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    Yes, i believe so...unless their un-installer doesn't properly clean up...

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    16
    Delete the Inav folder that contains the maps so and then reload the maps.

  5. #5
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    Done that...even searched for linkinfo.bin before installing..same issue...
    wonder if something in the registry is lingering around

  6. #6
    Low Bitrate Kato's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    82
    Fixed! Turns out there was "Maps" folder inside the Iguidance folder that gets installed, deleted that and everything is good now.

Similar Threads

  1. 2002 Montero Limited Install...
    By Squid in forum Show off your project
    Replies: 35
    Last Post: 10-06-2009, 03:41 PM
  2. FrodoPlayer + iGuidance V3
    By ergman in forum FrodoPlayer
    Replies: 30
    Last Post: 04-27-2007, 01:30 PM
  3. Jagputer Install and story log
    By JagPuter in forum Show off your project
    Replies: 19
    Last Post: 08-02-2006, 08:48 PM
  4. How to make Frodo's RoutisLauncher work with iGuidance
    By dodgetimes2 in forum Software & Software Development
    Replies: 25
    Last Post: 09-10-2005, 01:47 PM
  5. Having instability issues with your M7NCG 400 and/or XP install?
    By wallaceacura in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2005, 01:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •