Page 15 of 35 FirstFirst ... 5678910111213141516171819202122232425 ... LastLast
Results 141 to 150 of 344

Thread: [BETA] GPSSecure

  1. #141
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    Brady, I'm having a problem on my carpc that I havent been able to replicate at home (maybe I hav different versions of MM installed)

    Anyways, I run GPSSecure to the tray, then I run RR and MM.... what happens is that when I quit RR and MM it gives me a map monkey error (a window saying there was an error, to send an e-mail to dunnowhat@mapmonkey.co.[email protected], and with a Details and OK button... if I press OK the error comes up again, and again, and again... only way of getting out of it is a hard-boot... Shutdown doesnt work cause MM fails to end...

  2. #142
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by techy101
    heh, I need to learn to proof-read my posts. Having it minimize. It is starting up with windows fine, but refuses to place itself into hiding
    What about if you just close out of the app and open it back up without restarting? Does it do the same thing?
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  3. #143
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by RoyN
    Brady, I'm having a problem on my carpc that I havent been able to replicate at home (maybe I hav different versions of MM installed)

    Anyways, I run GPSSecure to the tray, then I run RR and MM.... what happens is that when I quit RR and MM it gives me a map monkey error (a window saying there was an error, to send an e-mail to [email protected], and with a Details and OK button... if I press OK the error comes up again, and again, and again... only way of getting out of it is a hard-boot... Shutdown doesnt work cause MM fails to end...
    Eeek. Have you tried doing the same thing without GPSSecure running? That error is being generated by the MM dll.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  4. #144
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511
    yes. one of the previous versions did it fine, but this one just seems to be stubborn.

    One other side note-This version is only using about 1-3% CPU usage in the car. So it's a lot better than what it was. Again, still using the GPS Reciever option.

  5. #145
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    without gps secure it doesnt give me errors.... it APPEARS to be something with gpssecure....

  6. #146
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by techy101
    yes. one of the previous versions did it fine, but this one just seems to be stubborn.

    One other side note-This version is only using about 1-3% CPU usage in the car. So it's a lot better than what it was. Again, still using the GPS Reciever option.
    Good to hear that it is running at acceptable speed now. I'll log in at home and see if I am having any problems with the minimizing on the current version.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  7. #147
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511
    Again no rush, I won't even be able to try anything out till tomorrow night cuz of way way way too much school.

  8. #148
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by RoyN
    without gps secure it doesnt give me errors.... it APPEARS to be something with gpssecure....
    I'll have to ask NinjaMonkey about that one.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  9. #149
    Super Moderator xBrady's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    USA
    Posts
    3,687
    Quote Originally Posted by techy101
    Again no rush, I won't even be able to try anything out till tomorrow night cuz of way way way too much school.
    Just checked, you are right. I'll fix that when I get home. Must have broke it on one of the last updates. I need to quit programming all night.
    AMD XP 2600+/512MB RAM/120GB hard drive
    Opus 150W/DVD/GPS/7" Lilliput TS/802.11g/Bluetooth
    Installed.


    -GPSSecure- - GPS Tracking
    -AltTabber2.2.2- - Handy touchscreen utility.

  10. #150
    Maximum Bitrate techy101's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    511
    Quote Originally Posted by xBrady
    I need to quit programming all night.
    And do what???

    sleep?

    who needs sleep

    sleep is overrated anyway

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •