Page 37 of 45 FirstFirst ... 27282930313233343536373839404142434445 LastLast
Results 361 to 370 of 444
Like Tree4Likes

Thread: Custom USB Parking Sensor interface (formally PDC-USB)

  1. #361
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    _Dejan_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Slovenia
    Posts
    571
    You will not find source for PIC. You must contact Robby if you want order already programmed PIC.

  2. #362
    Newbie diverdeep's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by _Dejan_ View Post
    You will not find source for PIC. You must contact Robby if you want order already programmed PIC.
    I've tried to contact Robby (on this forum) but I've never have answer. I'll retry.
    Thanks
    Giuliano

  3. #363
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    There is no source.

    RobbyBMW created it and is the only one with the source, he won't give it away, but I'm sure you can purchase a programmed PIC from him

  4. #364
    Newbie diverdeep's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    31
    How can I contact Robbie? I've tried with email and PM on this foruma, but him do not answer. Maybe there is another way?
    Many thanks
    Giuliano

  5. #365
    Newbie diverdeep's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by _Dejan_ View Post
    You will not find source for PIC. You must contact Robby if you want order already programmed PIC.
    Dejan, maybe do you know how to contact Robbie? I've tried via PM and via email (from this forum) but with no answer from Robbie.
    Many thanks
    Giuliano

  6. #366
    Newbie polaris_tr's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    TURKEY
    Posts
    8

    help please

    Hi All;

    I have a problem about configuration of pdc for centrafuse.I finish to connections and start to ps holmes.Everything ok and normal.But whan I start to centrafuse I can't use PDC plugin and It ignore itself.whan I start it didn't see sensor signals.I record video with version: 2.0.5.0 but ther is a same problem with 2.1.5.0 I dont understand what is the problem.Anybody help me please what can I do resolve for this problem...You may watch from here -->>

  7. #367
    Constant Bitrate
    Auto Apps:loading...
    MarcelP's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Germany
    Posts
    168
    Quote Originally Posted by polaris_tr View Post
    Hi All;

    I have a problem about configuration of pdc for centrafuse.I finish to connections and start to ps holmes.Everything ok and normal.But whan I start to centrafuse I can't use PDC plugin and It ignore itself.whan I start it didn't see sensor signals.I record video with version: 2.0.5.0 but ther is a same problem with 2.1.5.0 I dont understand what is the problem.Anybody help me please what can I do resolve for this problem...You may watch from here -->>
    Try in Detection Distance "250"!
    My Project: German/English

  8. #368
    Newbie polaris_tr's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    TURKEY
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by MarcelP View Post
    Try in Detection Distance "250"!
    Hi MarcelP;

    Thank you very much for your reply.I have change the detection distance 250 and problem has resolved.Thanks again...

  9. #369
    Newbie polaris_tr's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    TURKEY
    Posts
    8

    Lightbulb Help me please

    Hi all;
    I have a new problem.I have 2 pic kit for pdc(v1.00 and v1.10).I try with psholmes everything working perfect but front sensor not working with centrafuse.(I have centrafuse2 and front pic selected PID=3.0 in pdc settings).I dont understand what is the problem.I record video about this problem you may see...I am waiting your help...Thanks alot seeyou...

  10. #370
    Newbie polaris_tr's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    TURKEY
    Posts
    8
    Hi again;

    I turned off rear sensor and tryed only front sensor with centrafuse.Same poblem continues...Front sensor work with psholmes perfectly but can't with centrafuse.I tried with all the pdc.ddl files in forum but can't see front sensor.Anybody can use front sensor with centrafuse? If use wich version of centrafuse and wich pdc.ddl files ? Help me please...Thanks alot...

Similar Threads

  1. Replies: 115
    Last Post: 03-05-2011, 03:54 AM
  2. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 10:30 PM
  3. Installing a USB Hub up-front? Read this...
    By hd54321 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 02-09-2007, 11:49 AM
  4. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM
  5. My USB/Wifi troubles.
    By JPuma in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2005, 11:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •