Thread: FM/DAB digital radio - THAT WORKS!!

  1. #1321
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by ibf View Post
    Ok try this one :
    Yeah it's working fine now... good work

  2. #1322
    ibf
    ibf is offline
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    245
    Quote Originally Posted by Dilmahay View Post
    Yeah it's working fine now... good work
    Ok great, can you post some screen shot when the radio is on MENU. Im just curious whats CB's radio display looked like.

    Ill work on the CF3 plugin later. Should be easy because I already have a working one for the V5.

  3. #1323
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by ibf View Post
    Ok great, can you post some screen shot when the radio is on MENU. Im just curious whats CB's radio display looked like.

    Ill work on the CF3 plugin later. Should be easy because I already have a working one for the V5.
    There you go.
    Attached Images Attached Images  

  4. #1324
    ibf
    ibf is offline
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    245
    Quote Originally Posted by Dilmahay View Post
    There you go.
    Cheers.

    It had more advance option there. Can you set it to receive L band?

  5. #1325
    Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Australia
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by ibf View Post
    Cheers.

    It had more advance option there. Can you set it to receive L band?
    The only other options are Manual Tune, DRC, Advanced View, Show Ensemble, Long Labels.
    I'm pretty sure we don't get anything transmitted on the L band here in Australia just yet. I can only receive channels between 174MHz - 239MHz

  6. #1326
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    22

    Smile Andy's Plugin now working as it should. (Video)

    Looks like it was a Centrafuse bug and has been fixed in the 3.6 update

    http://www.youtube.com/watch?v=_ipt0Fe3w4s

  7. #1327
    Newbie BIRDMAN's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Surrey
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by tickertapes View Post
    Looks like it was a Centrafuse bug and has been fixed in the 3.6 update
    That good news tickertapes....
    I have a similar setup, venice V5 module including the CF 3.6 Update on top of the Win7 64bit operating system. I haven't retested the DAB CF plugin for 10 days ref the auto mute function bug when other CF plugins load. I'll give it a try tonight and let you know.....

  8. #1328
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Macclesfield, UK
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by tickertapes View Post
    Looks like it was a Centrafuse bug and has been fixed in the 3.6 update

    http://www.youtube.com/watch?v=_ipt0Fe3w4s
    Phew!
    Andy Whittaker
    Macclesfield, UK

  9. #1329
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    22
    Yep, it's working brilliantly.
    I use Garmin Mobile PC for my Nav and it's cutting in and out exactly as it shoud.
    This is the closest I've been to an OEM NAV/Radio/MP3 solution in terms of quality,usability and reliability but with all the added advantages of a PC.

    tickertapes :-)

  10. #1330
    Maximum Bitrate Borte's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Norway
    Posts
    443
    Venice5 (slave) and Venice7 (master) is also supported in OM 0.9. It's not officially released but it can be tested if anyone is interested.
    Failure is not an option...
    __________________________________________________ ______________________________
    The only full multizone / multiscreen cross platform open source Front End -> OpenMobile

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •