Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: mysterious popping and clicking through AM/Console but not directly to sound card.

  1. #21
    MySQL Error soundman98's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    on the border of northern IL/IN
    Posts
    5,848
    good to hear you got it worked out!! i'll keep my fingers crossed!

  2. #22
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    69
    Edit: ok its working, stupid me forgot to change the MS per int to get it done, but the above settings worked perfectly. Only thing I have now is just a small bit of crackling when the PC resumes from Standby/hibernate but its only for a few seconds and quickly goes away, a little annoying but honestly I dont want to mess with anything at this point if its working.
    Last edited by TheDrake; 03-17-2011 at 06:23 PM.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. p1900 Clicking sound
    By macminivan in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 12-16-2009, 04:19 PM
  2. Sound card directly to amps SQ?
    By acex008 in forum Car Audio
    Replies: 7
    Last Post: 01-19-2009, 03:53 PM
  3. "Clicking" and "popping" noises with usb connection
    By Xumbi in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2005, 12:49 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 09-02-2004, 03:11 PM
  5. Directly hooking the sound card to the speakers
    By dreamkast in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2000, 11:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •