Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: iGuidance "Can't install Windows Service"

  1. #1
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,350

    iGuidance "Can't install Windows Service"

    Anyone get this in Vista?? Never seen it before, and actually, never had a problem before this install...

    What's the deal?

    TIA

  2. #2
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,350
    Anyone? I gotta have nav!!

  3. #3
    Maximum Bitrate Injector's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    525
    do yourself a favor, loose vista

  4. #4
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,350
    Quote Originally Posted by Injector View Post
    do yourself a favor, loose vista
    I wish I could!!
    XP will not install on my HDD...gets a blue screen before it shows me the HDD's...

    It's SATA, so I nLited the drivers into setup...no go.
    Mounted the HDD in my desktop, and presto...installs!
    Plug it back ito the car, and blue-screen...

    Been thru the BIOS...
    Been thru drivers...
    Been thru different install disks...
    Been thru a zillion partition utilities...
    Wiped it clean...
    FixMBR
    FixBOOT

    Ever since I installed W7, XP will not go back on that drive

  5. #5
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,350
    Running iGO now...

  6. #6
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,187
    Which version of iGuidance?

    And as far as loading xp... have you tried Killdisk? Zero out the drive completely? It did run XP once upon a time right?
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  7. #7
    Maximum Bitrate Injector's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    525
    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Which version of iGuidance?

    And as far as loading xp... have you tried Killdisk? Zero out the drive completely? It did run XP once upon a time right?
    i was just about to mention that, as well as using a live bart pe cd to install windows from a live enviroment

  8. #8
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,263
    Blog Entries
    1
    I've been running iGuidance on vista x64 for some time without issue. If your PC is blue screening at all you have serious issues with the OS layer, which should be fixed before attempting application installs.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  9. #9
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,187
    Are you running the install of iguidance as administrator? (Right click, run as admin or something)
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  10. #10
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,350
    Quote Originally Posted by Tidder View Post
    Which version of iGuidance?

    And as far as loading xp... have you tried Killdisk? Zero out the drive completely? It did run XP once upon a time right?
    Version 4

    KillDisk huh? 500GB worth of zeroing...what'll that take, 3 or 4 days? lol
    I'll keep it in mind...

    So far Vista is working okay and iGO is working okay. Only issue I'm having is with the CF TPMS messing up CF. The 2.0.0.8 version runs a little better, but it causes CF to hang when resuming...
    The latest version causes CF to become unresponsive at times.

    What bothers me is, I can install XP to the same 1/2TB drive from my desktop PC perfectly fine!! Only when the drive is connected to the MS-7191 does it behave like this...
    Damn ATI chipset!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Windows XP LAN Boot install no floppy or CD-ROM
    By Zip-Lock in forum Software & Software Development
    Replies: 29
    Last Post: 10-20-2008, 12:29 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-23-2007, 07:39 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 05-24-2006, 11:58 PM
  4. install windows 95 in 4.47mb
    By churnopol in forum Software & Software Development
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-2003, 06:36 AM
  5. windows install
    By Stine161 in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-2002, 10:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •