Results 1 to 6 of 6

Thread: T3 eject button

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tustin, CA
    Posts
    48

    T3 eject button

    Hi (first post!)-

    I just received my new Infill T3 and the DVD eject button is very difficult to activate. Anyone seen this problem before?

    Thanks, Scot

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    Thread moved to the T3 sub forum.
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    CA
    Posts
    99
    Quote Originally Posted by ScotLarsen View Post
    Hi (first post!)-

    I just received my new Infill T3 and the DVD eject button is very difficult to activate. Anyone seen this problem before?

    Thanks, Scot
    I noticed too that sometimes pressing the button doesn't eject. The button is so small, that I have to push with my finger tip very carefully. Or else, it woudn't react.
    I just make sure that my finger tip is pressed firmly against it. I've had no problem using the eject button.
    Infill T3 with Infill Station
    2007 Hyundai Sonata

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tustin, CA
    Posts
    48
    Thanks for the feedback.

    I upgraded my system with a new hard drive and memory, so I am thinking that maybe the faceplate is not quite aligned properly. I am going to play with it a bit and see if I can improve the button response.

    Scot

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    CA
    Posts
    99
    Quote Originally Posted by ScotLarsen View Post
    Thanks for the feedback.

    I upgraded my system with a new hard drive and memory, so I am thinking that maybe the faceplate is not quite aligned properly. I am going to play with it a bit and see if I can improve the button response.

    Scot
    Congratulations on the upgrade. I'm sure it wasn't a very easy endeavor, but definitely worth it.
    Infill T3 with Infill Station
    2007 Hyundai Sonata

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Tustin, CA
    Posts
    48
    No, it was a *****, for sure. I actually figured the problem with my button (it was driving me nuts). Turns out one of the support tabs (where the upper board gel washer/bolt screw in) was bent slight downwards. I re-aligned it and everything works great now.

    And that bottom board was a lot of fun getting out. I have to echo the comments about why the heck Infill didn't put a access door on the bottom for the memory?? Seems like a no-brainer.

    Anyway, all is good... now if I could just get my ghost image to restore.

    Scot

Similar Threads

  1. SD on T3 problems.
    By SteTommo in forum StreetDeck
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2007, 06:33 PM
  2. iGmod Beta 2 release
    By PURDooM in forum Other Cool Stuff
    Replies: 625
    Last Post: 05-12-2006, 02:52 PM
  3. Slimline eject button relocation
    By jpx7777 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-15-2006, 02:40 PM
  4. Power Button not working?
    By NoTicketsPlease in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 02-28-2006, 10:43 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 04-04-2005, 03:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •