Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Korean Error message - what does it say?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40

    Korean Error message - what does it say?

    My T3 comes up with the following error after a minute or so of being switched on, then powers off imidiatly. It dosn't matter what you do with it, or weather you use a battery or PSU to power it.



    Please can someone tell me what this means, and what's wrong with my T3.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Right well aparently it means "Boot Failure" which dosent help in the slightest.

    Anyone any ideas?

  3. #3
    Constant Bitrate sharpmat007's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    211
    Reset bios to defaults, maybe? Disconnect all external devices that are needed to boot.

    Does Bios report the correct memory?
    Mitsubishi Eclipse 2006 GT
    Infill T3 running StreetDeck

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Bios reports correct memory, no external devices conncted. IT still does it if you press F8 and don't even boot into windows. Also does it after a few seconds if you go into bios. Also it atually shows the error b4fore the PC resets, so it looks like something causes the message to be displayed then the Infill board resets the PC.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    well with all the internal device unplogged too it still does it after a cople of seconds in bios. Looks like the mobo is screwed.

    Probably due to the fact that since i bought it, a few months ago, there has been a loose connection/dry joint on the power connector and you had to wiggle it about to get a good connection and you could hear somethign arcing inside.

  6. #6
    Constant Bitrate sharpmat007's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    211
    Ouch...thats not good

    If it was me I would pop that baby open and hit and solder joints that look weak and reseat every connector. The memory stick is underneath the very bottom board. Take the time and you may get it back without paying anthing but your own time. If you need help taking it apart let me know...had my apart a few times.
    Mitsubishi Eclipse 2006 GT
    Infill T3 running StreetDeck

  7. #7
    Constant Bitrate sharpmat007's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    211
    Just a shot in the dark here...You try this with your car running? I know if my battery is low enough mine wont turn on and flashes a message. Its to save your battery if it detects low voltage.
    Mitsubishi Eclipse 2006 GT
    Infill T3 running StreetDeck

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    no this is on the bench and I've already had it apart to fix the dry joint, but now that I've finally got the thing working I have the error listed at the start of this thread.

    I just took everything off apart from the ram and it still crashed in bios with the above error on the screen.

    Also took the Li-ion battery off and left it for a while.

    Looks pretty knackered to me, gonan see if in can find some ram to test it wiht but failing that it looks like another 200 to post it back to the US, and I don't think they even have any T3's left.

  9. #9
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    flash the bios?

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    won't stay on long enough to do anything, it manages the POST then about 3 seconds of bios, but bizarly if you boot into windows it's managed to do everyhting and then crashed when street deck starts.

    However if you try and do anything else, boot form another media or hit f8 and try and get safe mode it just crashes after a few seconds.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Car videos site
    By nadavraj in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 09-16-2006, 03:12 AM
  2. Found LCD, need korean translator :)
    By marenko in forum LCD/Display
    Replies: 22
    Last Post: 11-14-2005, 04:18 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-04-2005, 05:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •