Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: lilliput won't work - USB device not recognized...

  1. #11
    Variable Bitrate RogerWilco's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    274
    im sorry to hear that theres a 1 yr warranty, so good luck man

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    21
    I know about your problem..

    The problem is discusted in a german forum (car-pc.info)...
    The Manufactur send the wrong cables for the TFT/Touchscreen with it..

    Replacement is on the way, but stucked in china because of the typhoon..

    You should ask your reseller about this issue.. he should already know about that...

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    5
    I have same problem with my, and it will donīt help with the ney cabel I got...

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    21
    then you've still the wrong cable.. trust me on this.
    tell your reseller that he should contact his supplier...

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    In A Box
    Posts
    4

    Same Issue

    Installed the Lilliput display on my desktop to test it. Couldn't get it to work from a USB 1.0 hub plugged into onboard USB 2.0. Plugged it into the onboard USB 1.0 and got the touch screen working. Just finished building my mini-itx machine last night. Everything working fine, have XP SP1 installed. When I plug in the Lilliput USB touch screen directly to the motherboard USB 2.0 the new system does not recognize it.

    Lilliput -> USB 1.0 hub -> USB 2.0 onboard = dead

    Lilliput -> USB 1.0 on motherboard = works

    Lilliput -> USB 2.0 on motherboard = dead

    The fact that the hardware is not being recognized on USB 2.0 leads me to believe that the Lilliput USB hardware is flakey. I'm gonna try a few more tests tonight. My desktop has USB 1.0 on the motherboard and 2.0 on a PCI card. I'll post any significant results.

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    In A Box
    Posts
    4
    I got it working with USB 2.0. Turns out my cable is bad and the USB was shorting out. I wiggle it around and my whole machine shuts down.

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1

    Mac Mini problem

    Hey there.
    This probably belong here:

    I've got a problem with the new Apple Mac Mini 2.0 Intel Core Duo 2 and the Liliput touchpanels.

    When the machine is booted, I can hotplug the USB cable and get the touchpanel to work flawless!
    However, if I boot up the machine with the USB cable plugged, the booting process is halted.
    All that happens is the "Phaaaaww" mac sound and a white screen. That's it.

    I've read, that USB periphials that aren't behaving properly causes the boot up process on a Mac Mini to halt.
    - So... For some reason, the Mac Mini cant boot up with the touchpanel connected. :-(

    What do i do?!?!?!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Lilliput touchscreen not recognized...HELP!
    By phish179 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2004, 08:40 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-06-2004, 09:52 AM
  3. USB device not detected after hibernate?
    By rbarr110 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 02-14-2004, 01:01 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 04-09-2003, 10:48 AM
  5. USB GPS on eBay - Does it work with Co-Pilot ?
    By LESLIEx317537 in forum GPS
    Replies: 14
    Last Post: 12-31-2002, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •