Results 1 to 4 of 4

Thread: 700 TSV resolution problems

  1. #1
    Newbie madfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Teesside, UK
    Posts
    47

    700 TSV resolution problems

    Just recently I am having trouble with the xenarc... If I set the PC to 800x600 the display reverts to its native res of 800x480 and the lower half of the image is missing. It works fine in all other res eg. 1024x768 but this is causing problems with the front end software which only support 800x600

    I have installed the latest drivers for graphics and screen and still no joy...

    What else can I try?

    Many thanks,
    Mark

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MD
    Posts
    238
    What about changing the refresh rate?

  3. #3
    Newbie madfish's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Teesside, UK
    Posts
    47
    Well done!! ;-)

    All sorted was running at 60Hz, changed to 75Hz and all is well!

    Many thanks!!!

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    MD
    Posts
    238
    Quote Originally Posted by madfish View Post
    Well done!! ;-)

    All sorted was running at 60Hz, changed to 75Hz and all is well!

    Many thanks!!!
    Anytime

Similar Threads

  1. Looking for Defect Xenarc 700 TSV Monitor
    By E39_GSXR750 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2007, 06:35 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-09-2007, 02:18 PM
  3. Super 7 LCD native resolution???
    By Tekka in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2006, 03:02 AM
  4. DWW-700M/MTS12000 Motorized In Dash LCD Problems
    By techy101 in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 06-29-2005, 08:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •