Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with lilliput!

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    447

    Problem with lilliput!

    Ok so I've been running my lilliput for a while now and just the other day I turn the computer on and it tells me "Out of range"

    No problem... Change the refresh rate to different ranges.. I finally get display with 60Hz but the screen flickers! I tried 75+ Hz but it just gives me "out of range"

    All the other ranges give me "Out of range" and 60 was the only option left...

    I tried another AGP card but nothing is working... Im starting to think there s a problem with the screen it self or one of the wires..

    anyone else experience this? what should I do?

    Sorry forgot the model number, ill post it up later.
    1999 Lexus GS300- (going VIP)
    1993 Lexus SC300-Turbo (Totaled by idiot driver)
    1996 Lexus SC400- (Totaled by brother)
    1972 Datsun 240Z- (WIP)
    1994 Toyota Camry- (sold)

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    447
    Ok so after fiddling with the screen for a while here's what happened.

    I plugged the carpc into my home LCD and I got it to display 800 x 600 @ 75hz without any problems.

    I disconnected my home screen and connected the lilliput and i was getting a display @ 800 x 600

    After I reset the computer (Lilliuput attached) I get the windows splash screen and after that it goes black and says out of range.

    I plug in my regular home PC lcd and it displays fine!

    I changed the resolution on my carpc to 1024 x 768 and plugged in my lilliput and restart, it boots up fine and i can see everything...

    It appears the problem is when I go into 800 x 600 mode... no refresh rate seems to work..

    Anyone have suggestions...?

    The Graphics card is an ATI Radeon 7000VE
    1999 Lexus GS300- (going VIP)
    1993 Lexus SC300-Turbo (Totaled by idiot driver)
    1996 Lexus SC400- (Totaled by brother)
    1972 Datsun 240Z- (WIP)
    1994 Toyota Camry- (sold)

  3. #3
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,046
    This seems to be becoming a popular problem. I myself had this issue. If changing the refresh rate doesnt work, the screen has died. You must use a different resolution. I made a similar thread here: 800x600 stopped working! Help Please! Ex-Audio TS LCD

    Just switch to 640x480 or 1024x768 and be happy. There really isnt anything that can be done.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    447
    I just came across that thread after changing my search terms. I ended up caving and im sticking with 1024 x 768

    Good thing for that thread, I was about to toss this thing out the window.

    Thanks!
    1999 Lexus GS300- (going VIP)
    1993 Lexus SC300-Turbo (Totaled by idiot driver)
    1996 Lexus SC400- (Totaled by brother)
    1972 Datsun 240Z- (WIP)
    1994 Toyota Camry- (sold)

Similar Threads

  1. Lilliput TS problem.
    By FunkDaMonkMan in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2006, 05:15 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 04-18-2005, 12:41 PM
  3. Lilliput Touchscreen problem
    By DookieGraphics in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 03-24-2005, 02:33 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-14-2004, 11:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •