Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Another Lilliput issue, Maybe

  1. #11
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    FL
    Posts
    69
    BTW, forgot to tell you, the ute looks good. I wish we had more of the cars you guys have over here. We're finally getting the Holden Commodore in the form of the Pontiac G8 but I still like the Holden better. That reminds me, are you getting the new Opel GT in Australia?
    Ashley - http://www.nfspmotorsports.com
    Check out my car club.

  2. #12
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    Na i don't think we are getting the Opel GT here.
    you guys don't have many powerful rear wheel drive cars that are in the Pontiac range to do?
    have a look at these holden's http://www.hsv.com.au/index.asp HSV is holden's modified brand.

  3. #13
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    FL
    Posts
    69
    Nope, not till we get the G8. They stopped making the Trans-Am in 02. The only RWD Pontiac right now is the Solstice. And it's little, quick and agile, not bit and powerful. We may have to hold out awhile but the TA is supposed to return in 2011: http://forums.nicoclub.com/zerothread/230656
    I've seen HSV's site but it's been about a year. The new ones look sweet. I would drive any one of them.
    So do you think I can get away with opening the case or not? I've only had to deal with them on the return of the last LCD, and it stopped working within an hour.
    Ashley - http://www.nfspmotorsports.com
    Check out my car club.

  4. #14
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    FL
    Posts
    69
    Ok I'm dumb! I had it hooked to the +5v rail not the +12. It works fine off the 12
    And to think... all that wasted time and worry.

    On the bright side I will be fully up and running very soon!
    Ashley - http://www.nfspmotorsports.com
    Check out my car club.

  5. #15
    Newbie krustydawg's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    55
    Where is the PTC Fuse located exactly

    A pic would be great

    Thanks

    Krusty
    Carputer Project: 95% Complete!!
    VIA EPIA MII 10000 motherboard | Morex Cubid 3688 Mini-ITX Case | 80Gb 2.5" Seagate Hard Drive | Kingston 512Mb PC2100 DDR Ram | Mini-PS2 USB Keyboard | Microsoft Windows XP SP2 | Lilliput 7" Touchscreen | Rikaline 6010

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    25
    yes.. can some kind soul put up a pic for the PTC Fuse?? im getting the same problem as well.. thanks!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. HELP! - Lilliput Problem, Black Screen, No Picture
    By nfsp_trans_am in forum LCD/Display
    Replies: 14
    Last Post: 06-17-2008, 06:28 PM
  2. Help Please, no display on Lilliput EBY701
    By notuptodateguy in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 12-26-2007, 11:08 PM
  3. Lilliput brightness issue
    By OMEGA46 in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 10-07-2007, 10:15 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-14-2005, 07:07 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 06-19-2004, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •