Results 1 to 5 of 5

Thread: Weird problem with my xenarc..

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    752

    Weird problem with my xenarc..

    Very strange indeed..

    Some of you have reported the white screen problem where it turned out to be a loose display cable...

    Well, once in a while I get the white screen, but it doesn't appear to be caused by a loose cable. If I cut the DC power to the screen and reapply it, it works fine.

    Any ideas?

    TIA

  2. #2
    Low Bitrate csurfer's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    65
    Quote Originally Posted by sebberry View Post
    Very strange indeed..

    Some of you have reported the white screen problem where it turned out to be a loose display cable...

    Well, once in a while I get the white screen, but it doesn't appear to be caused by a loose cable. If I cut the DC power to the screen and reapply it, it works fine.

    Any ideas?

    TIA
    Did you ever find out what the problem was?? I seem to have developed the same problem.
    If you can dream it you can build it ( I think )
    Build File

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    752
    Quote Originally Posted by csurfer View Post
    Did you ever find out what the problem was?? I seem to have developed the same problem.
    Sorry, I have not used the carputer for several months now

  4. #4
    FLAC Machinehead's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    hijacks small portable city
    Posts
    1,381
    I have a similar problem in cold weather. But the screen comes back after I warm up the interior of the car.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Machinehead View Post
    I have a similar problem in cold weather. But the screen comes back after I warm up the interior of the car.
    True. When I warm up the interior of my car and then reboot the system then the screen works fine. Perhaps the Xenarc needs time to warmup (overnight temps have hit the 30s).

Similar Threads

  1. Weird Monsoon Rear Door Speaker Problem
    By JimmyHoffa in forum Car Audio
    Replies: 12
    Last Post: 10-05-2010, 09:57 PM
  2. 2008 Xenarc 700TSV 800x480 problem
    By Salmizar in forum LCD/Display
    Replies: 8
    Last Post: 11-16-2007, 10:06 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-28-2007, 09:10 AM
  4. Weird Weird Weird Holux 210 problem
    By omernesh in forum GPS
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2005, 09:55 PM
  5. Resolution problem with Xenarc 700YV
    By lookinco in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2004, 04:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •