Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Need help with video

  1. #11
    Newbie fatrat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    NORTH CAROLINA
    Posts
    25
    its not recognizing my flip down on the video card, therefore it wont let me clone it

  2. #12
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    If you get any video on that monitor it is "recognized". A monitor does not identify itself uniquely other than a vendor/id. Nothing specific about it.

    It is a nvidia. So it came with the control application. That is where you select the options. Not in windows.
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  3. #13
    Newbie fatrat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    NORTH CAROLINA
    Posts
    25
    it may be a bad video card, might get the desktop picture one minute and then nothing the next

  4. #14
    SD beats everything. So there. danielkh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,538
    That sounds like it might be a driver. Try starting up in safe mode, delete the video car, then reinstall it. See what that does.
    My opinion is my own.

  5. #15
    Newbie fatrat's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    NORTH CAROLINA
    Posts
    25
    done that same problem, but i replaced video cable and picture came up.its coming up in the nvidia control panel as a tv now.my problems seems to be now, that with one screen hooked up to the vga prot on the m/b and one hooked to the video card, that when in go into the options for the video card, it will only show my one display(my flip down in the back). so when i try the hotkeys for the clone option, it tell me that that option can only work when i have more than one display hooked up.how do i need to hook those screens up where the nvidia control panel will show both of them and let me use the clone option.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Jetway Onboard Video Problem
    By at4wd in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-16-2007, 07:18 PM
  2. Trouble with PCI video card install ... help!!!
    By DonkeyBoy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2005, 04:22 PM
  3. Build my PC?
    By diddy0071 in forum Newbie
    Replies: 9
    Last Post: 07-11-2005, 12:00 AM
  4. Media Car video player
    By MatrixPC in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2004, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •