Results 1 to 6 of 6

Thread: has anyone experienced this

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    276

    has anyone experienced this

    This is what my screen has been doing in the morning and when I get in after work. After a few minutes its fine till I guess it gets cold.
    <embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i24.photobucket.com/player.swf?file=http://vid24.photobucket.com/albums/c31/drewburg/0122090650.flv">
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Austin, TX
    Posts
    36
    Wow. it's probably the camera, but it sounds like your subs are cranked so loud they are distorting. Does the screen do the same thing when you don't have music playing?

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    276
    Quote Originally Posted by Slate View Post
    Wow. it's probably the camera, but it sounds like your subs are cranked so loud they are distorting. Does the screen do the same thing when you don't have music playing?
    yes even when there is no music playing, the subs are ok. maybe a little underpowered lol.

  4. #4
    Variable Bitrate mayhembdm666's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    234
    Does it change with the engine revs, I would think a bad grounding other wise screen fault. Have you tried the video feed into another display?
    2004 Holden WL Caprice Auto GENIII
    Base System = Raspberry Pi
    Everything else is pending for now as switched from a Mini-ITX setup

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    276
    After ordering a replacement monitor, went with a lilliput 629 shipped for $239. I decided to take apart the old monitor. Connected the power wire and moved some stuff around and found a lose connection with the ribbon cable. Taped it on after looking at how poorly designed the clamp holds it on. Here is the problem part.
    Attached Images Attached Images  

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    276
    Got the new monitor, its a little taller and not as wide as the old one. Go to put it in the dash and its to tall. Cant move anything around so I decided to take both apart and see if I can switch the insides. For the most part all the holes lined up on the board except about 3 screws. Board is in securely so we will see how it holds up. The old monitor is model 701, new one is 629.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-14-2008, 06:23 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-02-2007, 10:49 PM
  3. Has anyone else experienced this bug?
    By AllShowNoGo in forum Mobile Impact
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2006, 01:37 AM
  4. Any experienced installers around MD/VA/DC area?
    By narcisis in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2006, 08:12 AM
  5. Experienced PC guys needs Car Audio Primer
    By SwapMeet in forum Newbie
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2004, 04:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •