Results 1 to 5 of 5

Thread: WTF!!!! im getting ****ed at this

  1. #1
    Maximum Bitrate osirisdon's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    South Florida
    Posts
    686

    Angry WTF!!!! im getting ****ed at this

    Second damn inverter is now dead? WTF? its getting all the required voltages, but no freaking output.

    What gives?

    the controller is a M1023 REV C <---- is this the culprit?

    Any ideas of where I can look? This is just getting to my nerves. Its been taking me forever and now this crap for the second time.

  2. #2
    Maximum Bitrate osirisdon's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    South Florida
    Posts
    686
    70 views zero reply by the time of this post. Anyone? with anything? regarding this issue?

  3. #3
    Variable Bitrate mp3hombre's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Montreal / Los Angeles
    Posts
    266
    Are you perhaps overloading the inverter?

  4. #4
    Constant Bitrate henkbliek's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    172
    No fuse inside the inverter?

    Or any visibly defective components inside? Most power electronics tends to die with visible damage

    white bream
    working on a trilogy: CARGO - UNIGO - MERGO
    CARGO = the Car Computer
    Intel Celeron M, [P]SDC, uBlox GPS, GPRS, WLAN, Silabs FM, RDS, TMC,
    Dual-audio, Onecable TFT, Microsize: 45 x 108 x 168mm (1.8 x 4.3 x 6.6")

  5. #5
    Maximum Bitrate osirisdon's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    South Florida
    Posts
    686
    How would I know I am overloading the inverter when I cant find any spec on the inverters I have.

    first inverter is a Datalux CCFL control board part number 8021-03

    second inverter is a GCMK-G3X part number is RD-P-0429

    Edit: no fuse at all, no visible damage, or burnt smell either.

    One way to know I killed these things is, I would try to test the output voltage when they were working fin, but my multi-meter would not handle the load, no all of a sudden im getting a measuerment, wich does not sound right seing how these lil fellas can output voltages upward the 800vAC

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •