Results 1 to 1 of 1

Thread: 669GL washing out...??

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12

    669GL washing out...??

    I finally got my 669Gl custom mounted into the housing I am using. Problem is now that after like 5 seconds, the screen starts to washout. Its kinda like it keeps getting brighter and bright so eventually you cant see anything. I can get it to go back to normal by touching the board or moving it around, but nothing I do works twice. Its not the source cuz it stays washed out even on the "no input" screen

    And once it goes back to normal, after about 5 seconds it starts to wash out again.

    Before and after pics attached

    It doesnt appear to be a loose connection at the ribbon since i cant get it to clear up by messing with the ribbon every time.

    any ideas??
    Attached Images Attached Images   

Similar Threads

  1. Lilliput 669gl USB repair or Pinout?
    By phantomfsoc in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2010, 09:45 AM
  2. liliput 669gl vs ebyv701
    By b3ltazar in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2010, 10:10 PM
  3. Hardware Review: Lilliput 669GL-70NP/C/T 7" HDMI Monitor
    By Sonicxtacy02 in forum Mp3Car Blog Talk
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2010, 11:05 AM
  4. Washing Machine - A rolling terrabyte
    By dgroth in forum Show off your project
    Replies: 40
    Last Post: 06-30-2006, 09:07 PM
  5. Washing machine motor
    By Fox_Mulder in forum Off Topic
    Replies: 39
    Last Post: 06-03-2005, 04:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •