Results 1 to 7 of 7

Thread: For those with Mimo USB Monitors...

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37

    Question For those with Mimo USB Monitors...

    I see a lot of people saying it's possible to run these as a primary monitor, but for the life of me I can't get it to work.

    Running Vista right now, and I set it as a primary monitor. It works, but if I turn it off and on again, it goes back to using the laptop LCD as the primary, and then the Miimo shuts off.


    Any idea whats wrong? Anything Im missing?

    Thanks!

  2. #2
    Constant Bitrate dna59's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belize City, Belize
    Posts
    145
    I had the same problem and I tried everything I could possibly think of and still couldn't get it to work for more than a day. My solution? I removed the screen from the laptop. You can do this either my removing the whole hinged section or remove only the screen and disable the lid switch. That's the only way I could get it to work consistently and not reverting back to the laptop's display.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37
    Wow, so that really worked? I was going to do that anyway once it's ready to go into the car (just testing everything now).

  4. #4
    Constant Bitrate dna59's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belize City, Belize
    Posts
    145
    Yea no matter what I did or tried...and believe me I tried alot...that's the only thing that worked and is still working

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37
    awesome, thanks!

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    40
    How do you like your Mimo monitor? Does it function good for you as a primary? Ive got one i bought and was wanting to use as my primary also. I have no laptop on mine though as im going to use a full microATX board.

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Austin, Tx
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by dna59 View Post
    I had the same problem and I tried everything I could possibly think of and still couldn't get it to work for more than a day. My solution? I removed the screen from the laptop. You can do this either my removing the whole hinged section or remove only the screen and disable the lid switch. That's the only way I could get it to work consistently and not reverting back to the laptop's display.
    *lol* extreme situations calling for extreme measures, I see...

Similar Threads

  1. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 11:30 PM
  2. Multiple RR sessions with mimo 720s usb screens
    By heddan in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2010, 05:06 PM
  3. mimo 7" 720s usb vs lilliput 7" usb
    By customaudioman in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-2010, 11:19 PM
  4. Via Epia Mii10000 USB
    By buurin in forum General Hardware Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 07-22-2006, 03:52 PM
  5. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 09:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •