Page 81 of 173 FirstFirst ... 31717273747576777879808182838485868788899091131 ... LastLast
Results 801 to 810 of 1723
Like Tree13Likes

Thread: "Transflective" LCD panel with res touch+controler for $101+$36 S+H

  1. #801
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2011
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    Do you know what resolution your EVO 3D is?

    Again, the RED connector is AV-1, WHITE is AV-2, Yellow is Audio. Needs to connect the camera with RED connector. When the trigger receive signal, it will auto switch to it
    Also, try both DVI and HDMI channels with your cell. Also, you need to play some video on your phone like youtube. Sometimes the cell phone won`t throw signal to HDMI until it plays video. just for your reference
    Any questions, please email to derrick.ny@gmail.com :)

  2. #802
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    159
    oh... this gives me hope!
    My cable actually is nothing like you described:
    it has TWO YELLOW and one Red connectors.
    One of the yellows is AV2 and I assumed the the other yellow should be AV1..

    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    which cable did you connect? the red should be AV1, the white is AV2, the yellow is Audio. It is not like regular one
    Last edited by maxthebuilder; 12-20-2011 at 08:04 PM.

  3. #803
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    159
    I got the green board...

    Let me try to clarify..

    When I use HDMI port I can select either DVI or HDMI source, right?
    At what point should I press > for 2 sec? When selecting sources?
    What this does for DVI? What this does for HDMI?
    Don't understand, sorry...








    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    which board did you get? the green one or blue one? If the green one, you can press > for 2 sec for switch to 480i, this is design for 5D2 camera use.

    Yes, when connect to HDMI port. the HDMI channel is tune for camera use. DVI channel is tune for computer use

  4. #804
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    159
    OK. AV1 now works when connected to the red connector.
    But it DOES NOT AUTO SWITCH! (from HDMI)
    What can be wrong?

    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    which cable did you connect? the red should be AV1, the white is AV2, the yellow is Audio. It is not like regular one

  5. #805
    Newbie
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by tft_lcd_org View Post
    Here are some pictures of the HDMI version installed in a double Din frame w/capacitive multi touch.
    Nice work tft_lcd_org, I was wondering if you would be making that setup available for purchase?

  6. #806
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2011
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by maxthebuilder View Post
    oh... this gives me hope!
    My cable actually is nothing like you described:
    it has TWO YELLOW and one Red connectors.
    One of the yellows is AV2 and I assumed the the other yellow should be AV1..
    Sorry for the confusing. New cables come with 2 yellow connectors, one for Audio and one for AV-2. Just got update

    Name:  av_cable.jpg
Views: 483
Size:  80.8 KB
    Any questions, please email to derrick.ny@gmail.com :)

  7. #807
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2011
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by maxthebuilder View Post
    I got the green board...

    Let me try to clarify..

    When I use HDMI port I can select either DVI or HDMI source, right?
    At what point should I press > for 2 sec? When selecting sources?
    What this does for DVI? What this does for HDMI?
    Don't understand, sorry...
    These two channels are tune for different use

    HDMI is for camera HDMI use and has the 2 sec ">" shortcut key.

    DVI is tune for computer HDMI use.
    Any questions, please email to derrick.ny@gmail.com :)

  8. #808
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2011
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by maxthebuilder View Post
    OK. AV1 now works when connected to the red connector.
    But it DOES NOT AUTO SWITCH! (from HDMI)
    What can be wrong?
    There is a port beside mini-usb port. It is a reverse camera trigger. You need to connect the reverse signal cable from your car to this port. then it will auto switch.
    Any questions, please email to derrick.ny@gmail.com :)

  9. #809
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    159
    This is a weird decision/design.. Yellow is supposed to be for video... Well, at least this is now clear.
    Thanks!

    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    Sorry for the confusing. New cables come with 2 yellow connectors, one for Audio and one for AV-2. Just got update

    Name:  av_cable.jpg
Views: 483
Size:  80.8 KB

  10. #810
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    159
    I was wondering what that port was for..
    What type of connector does it use? Where "+' and where "-" go?

    Do you guys have all this documented somewhere? Can you put together a short manual and post it?

    Quote Originally Posted by 8838.com View Post
    There is a port beside mini-usb port. It is a reverse camera trigger. You need to connect the reverse signal cable from your car to this port. then it will auto switch.

Similar Threads

  1. FS: 10.2" LCD Touch kit w/transflective enhancement
    By Motorcity in forum Classified Archive
    Replies: 15
    Last Post: 03-14-2007, 02:20 PM
  2. Replacement 4:3 8" Touch Panel For "Super"
    By gsd_racing in forum Input Devices
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2006, 05:28 PM
  3. Replies: 146
    Last Post: 08-19-2004, 03:39 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-11-2003, 10:36 PM
  5. Can I use an 8" touch panel with a 6" lcd?
    By Odie in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 10-29-2002, 11:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •