Results 1 to 3 of 3

Thread: twinview/clone with Geforce2 mx 400

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Indiana
    Posts
    310

    twinview/clone with Geforce2 mx 400

    Well i am playing with my gamevue i just got in the mail. I was able to clone the screen and then i messed up the settings so i just downloading newest driver and reinstalled it. Now i see no tab on this driver for twin view and allow cloning of screen. I have my desktop on my main monitor and my Gamevue just has it so i can drag stuff over. Am i missing something or is there a change in the driver. I am pretty sure this happend after i put the new driver.

    thanks!

  2. #2
    FLAC DodgeCummins's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    DFW area
    Posts
    1,386
    Check the display properties and make sure the Geforce drivers are showing.

    It might have been a bad install, or the wrong drivers...

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Indiana
    Posts
    310
    Thanks.. i actually found it last night. There is no twinview tab like i found on some of the searches, although i found the clone feature. Ok this was freaking me out i know i looked in same place and there was something different every time

    oh weelll

    thanks for advice but my eyes found it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •