Results 1 to 2 of 2

Thread: No color on LCD?

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    NJ, USA
    Posts
    242

    No color on LCD?

    I just bought a Pyle PLVSMN6 6" screen and can't get color from it. The pix is fine otherwise but no color. I am using a Umax Maxmedia VGA-NTSC converter. I hooked up my older LCD and it works fine. The only difference between the old LCD setup and the Pyle is I'm using Pyle's cable. The wire that plugs into the converter is really thin & about 2' long, so I'm wondering if it's the cable. I called Pyle and they said it might be the Umax isn't putting out enough voltage. Is there anyone that's had similar problem? Thanks.
    P4 2.4GHz, Intel mobo w/onboard sound & video, 128MB memory, 100GB Seagate Momentus laptop drive, Xenarc 700TSV 7" touchscreen, IRman using Girder, 150W Opus dc/dc psu, Alpine CDA-9835 h/u, MBQuart speakers, Infinity 15" sub, MTX amps.

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    NJ, USA
    Posts
    242
    Thought I'd post this for anyone else having the similar problem. The problem was with the Umax VGA-NTSC converter. It wasn't putting out a full 75ohms. I went and got a cheap Rage Pro with NTSC out and it works perfectly now. In fact, the pix is better than I thought it'd be.
    P4 2.4GHz, Intel mobo w/onboard sound & video, 128MB memory, 100GB Seagate Momentus laptop drive, Xenarc 700TSV 7" touchscreen, IRman using Girder, 150W Opus dc/dc psu, Alpine CDA-9835 h/u, MBQuart speakers, Infinity 15" sub, MTX amps.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •