Results 1 to 2 of 2

Thread: Lilliput 669GL No input detected problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Geelong, Victoria, Australia
    Posts
    2

    Lilliput 669GL No input detected problem

    I recently purchased a Lilliput 669GL Screen,

    After having it setup in my car for several weeks i have now got an issue...

    When i power the screen on it turns on automatically (set it too do this in the hidden menu), it then displays "no input detected" and then shuts off after 5 seconds..

    There is definitely an input as when my pc is attached too another screen it works fine.

    It also doesn't let me press menu buttons in this time, it just turns itself off with the orange power button. (off = red usually?)

    When accessing the hidden menu it also shuts itself off,

    It is powered from the Pc's power supply of 12v filtered.

    As i said it was working fine and now isn't. Also note that i was previously able too disconnect power and re apply power and it would find the input but now it does not

    Is there a reset procedure or anything?

    P.S. First post on this forum please be nice and yes i have looked everywhere for an answer

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Does it behave the same way when it's powered to AC (house) power?
    And have you measured the voltage on the wire powering the LCD?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

Similar Threads

  1. Lilliput 7" 669 669GL Problem
    By andlid in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2012, 02:39 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 03-08-2011, 10:03 PM
  3. Lilliput 669GL-70NP/C/T - Reverse Wiring Problem
    By timmay33 in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2011, 06:50 PM
  4. lilliput 629 - no input signal problem
    By poz in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 04-26-2009, 03:26 AM
  5. Lilliput 629 input problem
    By mjo151 in forum Input Devices
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2008, 08:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •