Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with Liliput 889GL-80NP/C/T

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2

    Problem with Liliput 889GL-80NP/C/T

    I'm at a loss and I can't find anything in the forums which matches my problem. I purchased the display noted in the title in June of last year (2012) from MP3.com. I've loved it up until a few months ago when it started to get funky on me. When the computer started up the screen would be black. I would have to restart the computer to get the display to work properly or circulate through the A/V inputs until the VGA/PC option came up again. Now, it just won't work at all with the computer. The video input for the rear camera works fine, however. The touch screen also works fine as I can hear it beeping when I touch it. If I try and use the A/V selector button to switch between inputs it gives me inputs that are not even associated with this particular display (HDMI, DVI, YPbPr...). Switching through each one of those input settings gives me the blue rectangular 'no signal' box. I don't ever recall seeing those options come up when it was working fine. I only remember seeing the VGA/PC option along with the video 1 and 2 options.

    I've read about 'hidden' menus and such. Is it possible that some setting was changed without my realizing it when I was trying to get it to work? Or, is it a problem with the control panel/circuit board? I really don't want a $200+ paper weight if at all possible (that's how much they were when I bought it).

    Any input would be HIGHLY appreciated!!

  2. #2
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,682
    Have you tried with another computer/laptop? Sounds like the monitor is working fine just no output from your computer. Please verify that and continue to post if not your problem. Just a thought SNO

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by SNOtwistR View Post
    Have you tried with another computer/laptop? Sounds like the monitor is working fine just no output from your computer. Please verify that and continue to post if not your problem. Just a thought SNO
    I was having problems with my pword for this site so I had to make a new account. I'm the OP for this thread.

    Sorry, I should have noted that I did test the monitor on my desktop with the exact same results.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Anyone have any ideas?

Similar Threads

  1. Lilliput 889GL-80NP/C/T
    By optikalefx in forum Mp3Car Blog Talk
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2010, 05:08 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-15-2009, 02:43 AM
  3. TM-868, SHK840, or 889GL-80NP/C/T
    By mpman in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2007, 07:07 PM
  4. convert 889GL-80NP/C/T to roofmount
    By disker in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2007, 08:18 PM
  5. Help on: Lilliput 889GL-80NP/C/T
    By knightblade in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2006, 12:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •