Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Killed an EBY701

  1. #11
    Variable Bitrate Grrrmachine's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    346
    No, absolutely nothing. I thought it might be a ribbon cable problem, but I had reconnected that about 10 times now with no change.

  2. #12
    Variable Bitrate Grrrmachine's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    346
    I was barking up the wrong tree A capacitor blew in the lilliput power egg as well as on the board, so I replaced that too, and when tested I was getting 12V through it, so I thought that was fine.

    Just tried powering the screen with a 12V 1Amp adapter from the mains, and it powers up! So it seems I repaired the control board fine, but not the power egg.

    Thanks for your help guys!

  3. #13
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2010
    Location
    HerĂ¡kleion, Iraklion, Greece, Greece
    Posts
    333
    coool gj!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Has Android killed the car PC?
    By CohesiveTech in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 18
    Last Post: 11-21-2012, 07:26 AM
  2. I think my OPUS killed it self...
    By nothingness in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2006, 07:12 PM
  3. Help! I killed my Lilliput :(
    By kenpojoe in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 09-05-2006, 11:34 PM
  4. Killed my lcd already?
    By tsb4k in forum LCD/Display
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2005, 09:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •