Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: Feedback Post: Owners Of Lilliput VGA Touch Screens Plz Read

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London UK
    Posts
    36

    Exclamation Feedback Post: Owners Of Lilliput VGA Touch Screens Plz Read

    The other post is useless just posting whether or not you have a problem with the screen.

    Can all users who have received their screen post the following information whether you have a problem or not:

    System: LCD connected to laptop or pc?
    VGA: What graphics adapter the screen is connected to?
    Operating System: WinXp / 2k / 98 etc
    Problems: Yes or No? If yes please write a brief description of the problem(s) your having
    Comments: Also post any other information you think may be useful

    The above information will be useful. I am in contact with the supplier of the units in HK so this information will be useful to pass on too them.

    Example:

    System: LCD connected to mini-itx pc
    VGA: On-board Epia-M1000 VGA out: Castlreock
    Operating System: Windows 98
    Problems: No
    Comments: Bright display etc
    ----------------------------------------

    Please donít post off topic posts or questions on here.

    Thankyou.

  2. #2
    Low Bitrate DinoBite's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    socal
    Posts
    58
    we're all thinking of buying one and want to know what feedback people are giving the screens.

  3. #3
    phc
    phc is offline
    Variable Bitrate phc's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    300
    System: LCD connected to in-dash PC (not yet installed)
    VGA: On-board Epia-M10000 VGA out 800 x 600
    Operating System: Windows XP
    Problems: None so far, VGA looks good. TOUCHSCREEN WORKS Comments: The EPIA-M VGA out doesn't work very well with LCD. During board reset and sometimes during boot up I get an out of range message and I have to turn the LCD OFF and ON to get the display to work. Also happens when changing screen resolution. When hooked up to my desktop, the LCD works great under 640 x 480, 800 x 600 and 1024 x 768. And when changing screen resolution on the desktop, the LCD keeps working, no need for an ON/OFF reset. Leaves me to believe the on-board VGA on the M10000 is quirky. Just need to cycle the power to get it back again.

    I've since sent the Epia-M 10000 back since it was an older EZRA, expecting my Nehemiah to show up on Friday. I'll check it again with the new mobo and update.

    BTW, the desktop VGA card is just a cheapo HP Pavilion on-board VGA that I have at work. I'll also test at home on my GeForce Ti 4200 to see if it makes a difference. I'll also check the touchscreen soon.

    I've tested 3 LCDs, 2 came from DigitalWW (for a work project) and one from Extreme Audio (Ray).

    Overall, I'm loving the high resolution. Brightness seems fine, haven't put it in the car during the day, but I'm happy with what I'm seeing so far. The touchscreen does have a bit of glare to it, but its to be expected.

    UPDATE: Checked touchscreen and it works fine. No Problems.

  4. #4
    Newbie andymitch1971's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Folkestone....Kent..England
    Posts
    52
    HI all

    System:Screen connected to Book PC ( Patriot ) In car now ,tried it on my home PC
    VGA: On board graphics chip ?? ( Worked on my GF3)
    Operating System: 98SE & XP Pro
    Problems:No problems at all, pictures crisp, touchscreen works a treat , love it.
    Comments: Im happy with it.

    Regards Andy

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Essex, England
    Posts
    57
    Connected to PC running XP
    Started fine... Screen works good no problems.. Briefly went all blue and lost red component.
    Touchscreen was good for a while then calibration went way out. EEPROM error.
    Of all the things I've ever lost my sanity was the hardest to deal with

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    DC/VA
    Posts
    83

    Talking

    System: LCD connected to desktop?
    VGA: ATI A-I-W 7500
    Operating System: WinXp
    Problems: Took me a min to get the touchscreen to work but other then that no problems!
    Comments: Screen was well worth the money and the wait
    Will work on integrating with car console this week and next weekend.

  7. #7
    Constant Bitrate ose-ml320's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Baton Rouge, LA (USA)
    Posts
    187
    System: LCD connected to Shuttle SB61G2; 2.4Mhz P4;1GB
    VGA: GeFroce Ti-4200
    Operating System: WinXp
    Problems: No, except rebooting PC requires me to power off/on, otherwise I have grey screen with darker gray 1/2 inch band at the bottom.
    Comments:

    I was just testing the screen to make sure nothing major on an extra pc, I'm still buying parts for CarPC.

    Confirm, corners of screen are tough for the Touch Screen.

    Got it off Ebay from Hong Kong, fast shipping, paid $35 for Touch Screen Upgrade. I ordered the headrest, but they forgot to ship it. They're shipping it seperately
    Scott

    MCS-PC
    Epia M-10000
    XP Pro; 512MB; 60GB (2.5")
    Panasonic Slot SlimDVD/CD-RW
    7" Lilliput (Touchscreen)
    Casetronic C137 w/ 90W PSU (Temp)
    19V Laptop Adapter (Temp)

  8. #8
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    DC/VA
    Posts
    83
    I posted previously....as of yesterday my touchscreen does not work anymore. It worked for about an hr and then that was it. I have tried everything (reinstalled drivers, installed diff drivers from digitalww, multiple computers AND operating systems). The software installed and my cursor is chilling in the center of the screen @ coordinates (0,0). I am going to call extreme audio today!

  9. #9
    FLAC
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Memphis - TN
    Posts
    1,272
    I cant get anything but VGA mode in XP.
    Touchscreen works, but I cant hit the start button because it is too close to the edge.

    I geta Jurassic Park Logo when I boot up (CRAZYness!)
    2011 Nissan Frontier SL
    AMD X3 2.2 | M4-ATX | 16Gb SSD | 2GB DDR3-1333 | MSI GF615M-P33 MB
    OBDPROS USB | BU-303 GPS l LILLIPUT TS | Car2PC adapter | XM Direct | USB Dual band N with custom mag-mount antenna.

  10. #10
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    DC/VA
    Posts
    83
    Just spoke with Ray. He said that he is going to send me an email with some tech support info that he wanted me to try before replacing it. We will see if if he makes good on his word.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •