Results 1 to 6 of 6

Thread: LCD won't signal MB to power RCA out

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    4

    LCD won't signal MB to power RCA out

    Just building my first Carputer, and I cant get my MB to work in tv mode w/my LCD. I am using an Epia M 5000, and if I hook the RCA to the TV it works. But if I hook it up directly to the LCD and power up it doesnt. SO, if I hook the RCA up to the TV first, then to the LCD it works. Does anyone know of a way to get the LCD to signal back to the MB allowing it to power up the RCA? OR is there a way on the EPIA M boards to make the RCA always stay on? Thanks Alot for your help...

  2. #2
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    wire a 75ohm resister between the two wires in the RCA cable.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    4
    thanks, I had read that before, honestly how do you do that? Pretty simple? Also, could I just pick up the resistor at a local electronics store? Thanks

  4. #4
    Newbie boeschi's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    12

    I have the same Problem with my M10000

    I setup the BIOS....Go in to Power Managment and switch the Video off Option to Always On and then is OK...
    Let me know when its working.

    Sorry for my Englisch....I work on this (Is not a BIOS Problem) :-)

    Please have a Look on my German CAR-PC Forum

    www.car-pc.tv

    I have found a perfect CAR-AMP with Digital 5.1 and DTS (see the PIC)
    Attached Images Attached Images  

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    4
    Already tried that, didnt work, I will go over it again, but i am pretty sure that the problem wasnt fixed. That option for me is in the power settings, and seems to have something to do w/ suspending the monitor during power down times. Thanks....

  6. #6
    Newbie aRcaNia's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Oklahoma is Ok :/
    Posts
    15
    Little off subject, but could you give details on that amp?


    Quote Originally Posted by boeschi
    I setup the BIOS....Go in to Power Managment and switch the Video off Option to Always On and then is OK...
    Let me know when its working.

    Sorry for my Englisch....I work on this (Is not a BIOS Problem) :-)

    Please have a Look on my German CAR-PC Forum

    www.car-pc.tv

    I have found a perfect CAR-AMP with Digital 5.1 and DTS (see the PIC)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •