Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Lilliput 7" XGA VGA-IN Problems.. Yes i've searched already

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    19
    hmm.. i'm using EvoX for my dash, so i dont know if that would support it.. but if the original MS Dash does.. EvoX should do too

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    19
    THanks for that Gremlin. Worked a treat. had to use the orig dash to change the setting however.. no problem though.

    Still have the problem with the 2px line at the top of the VGA input though.. has anyone else seen this?

  3. #13
    Newbie z28control's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Houston, TX
    Posts
    19

    Same Problem

    I am having the exact same problem with mine. If I connect the Lilliput to my Dell Desktop using the on-board VGA output the Lilliput works fine. Then I connect it to one of my Compaq laptops on the 15 Pin plug and I get the exact same results you get. One of the Laptops I use around the house and the other I cut in half and use for my CarPC. The home laptop was the first to be connected to the Lilliput. It worked at first but then I performed an auto-adjust and I have never seen a screen on the Lilliput from either of the laptops since. It still works great on my Dell. If I connect a standard VGA monitor to my laptops the output works great. I have used the monitor to set the refresh and res. settings to every setting I could on the laptops. (Most overlap with settings displayed with the Dell computer) I have not yet been able to figure this out. I have searched the posts for a solution with no luck. Have you found a solution yet?

    CarPc- Compaq Presario 1200 x111 600Mhz AMD K-6(2) Win XP Pro
    Trident Cyberblade Video Chipset (4MB Vid. Ram)

    Home Laptop - Compaq Presario 2710 US 1000 Mhz P3 Win XP Home
    Mobility Radion AGP Video Chipset (8MB Vid. Ram)

    Dell Desk Top - Dell GXa 933 P3 Win XP Pro
    Intel 82810E (4MB Vid. Ram)
    ------------------------------------------------------
    Car PC - If you have to ask why, you'll never understand.
    XAA289.com

  4. #14
    Newbie z28control's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Houston, TX
    Posts
    19

    Pin #9???

    Quote Originally Posted by Reactor
    THanks for that Gremlin. Worked a treat. had to use the orig dash to change the setting however.. no problem though.

    Still have the problem with the 2px line at the top of the VGA input though.. has anyone else seen this?
    I found something that works for my computers.(See reply above) I've noticed that typical monitor cables are usually missing PIN 9. I've done a little research and only found pinout diagrams for the 15 pin VGA. It is usually listed as "key" or "Not connected". Anyway I pulled the No. 9 Pin from my cable and my problem went away. If anyone knows why this may be please share. You could use an extension VGA cable to test your system. If it works for you also please let me know.
    ------------------------------------------------------
    Car PC - If you have to ask why, you'll never understand.
    XAA289.com

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    19
    Ok, well i hadnt posted here about this since the last post cause i had forgotted i had started this thread :P

    but anyway, i picked my self up a NEC Versa E400 laptop just before christmas, and the LCD works first go, no tweaking off the VGA out of the laptop, but still not off the PC's VGA out, so i was stoked!

    Maybe they dont like GeForce's ? has anyone else tried running one of these puppies on a GeForce 4 Ti?

    I just hope that the carputer's onboard videocard operates like the laptops.. cause then everything will be sweet.

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    19
    The more i think about it, the more i think that the pin 9 problem may be the case.

    I'll see if i can test somehow.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Lilliput 7" VGA and EPIA M9000 issues...
    By heat in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2004, 03:57 PM
  2. Replies: 28
    Last Post: 12-11-2003, 07:26 AM
  3. Anyone know about Lilliput 7" XGA Touch Screen
    By koyoutou in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2003, 11:37 PM
  4. Lilliput VGA 7" touch screen
    By flick in forum LCD/Display
    Replies: 35
    Last Post: 10-01-2003, 02:57 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-15-2003, 06:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •