Page 28 of 28 FirstFirst ... 1819202122232425262728
Results 271 to 274 of 274

Thread: My solution to Auto Power ON Lilliput screen

  1. #271
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Does anyone know is there a mod like this for the GL701 ?!


  2. #272
    Maximum Bitrate kegobeer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Panama City Beach
    Posts
    627
    Quote Originally Posted by viljar70 View Post
    Does anyone know is there a mod like this for the GL701 ?!

    I'm guessing you can't send a signal to it, turn it on, then press and hold the power button until a system menu appears?
    1999 Mercury Grand Marquis GS with: ASRock E350M1 w/4GB RAM, 80GB Intel SSD, Opus DCX3.120, Visteon HD Radio + HDR-USB, PL-18N wifi, OBDLink Scan Tool, BTA6210 BT, BU-353, Win 7 Ultimate, CF 4.0, Alpine MRP-F240 + MRP-T220, RF Punch 1572s, Kicker 8" Comp.

  3. #273
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by kegobeer View Post
    I'm guessing you can't send a signal to it, turn it on, then press and hold the power button until a system menu appears?
    I tried the System Menu thing, but it did not help.. tried both mode 1 and 2
    since the motorized system broke, I have it always out. but when I turn the ignition, the ACC system looses power for a second, and the screen turns off.
    and since there's some hidden sensor somewhere I have to tilt the screen and repeatedly press the power button to get it to work again..
    been searching for that sensor everywhere.. nothing..
    I also connected 2200uF Capacitors (through a Diode) to both Bat and ACC lines, but also no luck.. stills turns off during ignition..

  4. #274
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,117
    Quote Originally Posted by viljar70 View Post
    I tried the System Menu thing, but it did not help.. tried both mode 1 and 2
    since the motorized system broke, I have it always out. but when I turn the ignition, the ACC system looses power for a second, and the screen turns off.
    and since there's some hidden sensor somewhere I have to tilt the screen and repeatedly press the power button to get it to work again..
    been searching for that sensor everywhere.. nothing..
    I also connected 2200uF Capacitors (through a Diode) to both Bat and ACC lines, but also no luck.. stills turns off during ignition..
    Hi,

    i have almost all hacked this model.
    You could find informations HERE

    What do you want to do exactly?

Similar Threads

  1. Auto power off
    By accord in forum General Hardware Discussion
    Replies: 29
    Last Post: 08-15-2004, 08:08 AM
  2. Complete solution, COMPUTER, SCREEN +DVD player for your car!
    By wrxmaster in forum Classified Archive
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2004, 03:26 PM
  3. Power button for Digitalww 7" touch screen
    By imi1232000 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2004, 12:02 AM
  4. Lilliput and adding another screen..
    By Custommx3 in forum LCD/Display
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2004, 06:05 PM
  5. Power Acoustik 5.6" Lcd screen HELP!!!
    By trilogy98 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2000, 11:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •