Results 1 to 3 of 3

Thread: I damaged my Lilliput :o

  1. #1
    Maximum Bitrate Bravellir's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Porto, Portugal
    Posts
    741

    I damaged my Lilliput :o

    I damaged my Lilliput

    Well guys, itís official. Iím completely idiot.
    I prepared myself for opening my lilliput. I read every post, printed every how to, etc.etc. And what did I do?? I was fooled by an unconnected cable. When I was trying to disconnect the vga flex cable from the lcd panel connector, I didnít notice that the dam thing was already loose, so when I pulled the connector it brokeÖ

    I hot glued it and the screen does work, but with some flickering and some Jurassic park logos (which I havenít seen before) so Iím afraid that it will fail due to in-car vibration.

    Do you know if the little panel with the connector can be bought somewhere? Or will I have to buy the lcd panel??

    Any of you ever had this kind of ďaccidentĒ??

    Tks
    Brave, the village idiot
    Attached Images Attached Images  
    Ikea Case. Epia M10000.M1-ATX. 512 Mb. 2,5" 80 GB HDD. 7" Lilliput. BU-303 GPS. Sony Joystick.
    Status -->
    Lilliput Installed (not indash yet..)
    BraveCar 2.5

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    429
    Did you just pull out the little plastic piece that locks the cable in, or did you pull out more than that?

  3. #3
    Maximum Bitrate Bravellir's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Porto, Portugal
    Posts
    741
    Quote Originally Posted by archimense
    Did you just pull out the little plastic piece that locks the cable in, or did you pull out more than that?
    just the white piece and a very tiny black piece of plastic from one off the sides that locks the white one in place.
    the rest of the connector including contacts are ok.
    Ikea Case. Epia M10000.M1-ATX. 512 Mb. 2,5" 80 GB HDD. 7" Lilliput. BU-303 GPS. Sony Joystick.
    Status -->
    Lilliput Installed (not indash yet..)
    BraveCar 2.5

Similar Threads

  1. WTB: BROKEN Lilliput 619!
    By masch in forum Classified Archive
    Replies: 7
    Last Post: 12-14-2004, 04:58 AM
  2. Writeup Lilliput installation in TM-701L housing
    By spyhunter in forum LCD/Display
    Replies: 65
    Last Post: 05-17-2004, 07:58 PM
  3. Lilliput install in and Impreza, Lilliput issues
    By SubPuter in forum LCD/Display
    Replies: 76
    Last Post: 04-19-2004, 09:56 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 05:37 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-11-2003, 11:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •