Results 1 to 8 of 8

Thread: Lilliput problems (yet some more)

  1. #1
    FLAC samc's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    944

    Lilliput problems (yet some more)

    Hi,

    I know nobody wants to hear more lilliput problems but generally my lilliput works well. BUT

    - during boot sometimes before I see the windows graphic boot street with the windows logo, I would see something that looks like a crack along the screen. Like if I were to break the touchscreen or something but it's obviously a graphic problem because it goes away when windows boots up, again I only get this sometimes.
    - also sometimes when the screen is just turned on I get this weird very faded logo on the screen which looks to me like some white/beige chinese logo , double dragon sort of graphic? I don't know how to describe it but when I get that ghost image I just switch videos and it goes away.

    again my lilliput overall does work but I noticed these two problems..
    Mine needs to be updated.

  2. #2
    Variable Bitrate wkolodny's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    DC
    Posts
    326

    I have Seen the crack

    No wierd logo but sometimes when it boots up there is a diagonal line that resembles a crack on my screen too. That's no biggy. Just wish I could get rid of the wavey horizontal lines I see on a dark screen.

  3. #3
    Constant Bitrate TaylorMade's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    209
    I have seen the chinese logo/writing before when I'm over range. I attributed it to being the new "Jurassic Park" or "lady in the field" image.
    2008 Ford Expedition EL Ltd

    Carputer yanked from the Jeep and Denali and waiting to be installed in the Ford.

  4. #4
    It's not really that small...No, seriously. judoGTI's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Florida
    Posts
    1,049
    I hope my lilliput screen came out of a XXX store then.
    '02 GTI
    [Routis '04] [Opus 90W] [160GB Maxtor HD]
    [Lilliput 7" TS] [VIA M10000] [XMPCR]
    [512MB RAM] [Custom housing]
    [Deluo GPS Mouse] [E-MU 0404 Soundcard]
    Progress Meter: [==============|] 99.9%

  5. #5
    EME
    EME is offline
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    22
    I've seen someone post before claiming that the image looked more like a burn-in and they were ****ed and the thought that someone may have sold them a used screen. If it is such a thing, you need to leave your screen on with everything white for, I forget how long, maybe a couple days. It is also suggested you disconnect the light so it on for that long of time.

  6. #6
    Variable Bitrate wkolodny's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    DC
    Posts
    326
    I have seen the dragon. Kind of like a Big Foot sighting. I'll try to get a picture of it the next time it pops up.
    Don't Fear The Gurkey
    Click here to check out My Setup

  7. #7
    Variable Bitrate danon's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    370
    does the "white/beige chinese logo , double dragon sort of graphic" a real problem apart from being weired? i'm on the process of upgrading my lcd, i was thinking that the problem is more than just unexpectedly unusual unless it pops up every now and then...

    .
    [....99.9%]
    [HW] 566eMHz/128mb/6gb, FlyVideo3k, RandMgps, M1-ATX, 7" Lilliput, VGA2AVadptrFor2ndVideo, 4CH/100rms, 10"Sub, 40AhDeepCycleTank
    [....99.8%]
    [SW] XP/MMC/FP:D3,FlyTV/AxifeFM,CarMM?
    [Working on] puttingBackEvrythg.

  8. #8
    FLAC samc's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    944
    actually what I have noticed is that the image will come up when I try to go into the BIOS. SOMETIMES though not always. but like I said I just switch modes, V1, V2, back to vgamode and it's gone.

    It's really just an annoying.
    Mine needs to be updated.

Similar Threads

  1. How I fixed my lilliput touchscreen problems
    By gubon13 in forum Input Devices
    Replies: 9
    Last Post: 05-22-2004, 07:21 AM
  2. More Lilliput Problems - Tried Searching
    By project94coupe in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 05-19-2004, 09:37 AM
  3. Suprise Suprise lilliput problems
    By Spec-pc in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2004, 12:49 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 05:37 AM
  5. touchsreen problems on lilliput
    By mrzigzag in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2003, 03:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •