Results 1 to 6 of 6

Thread: bad picture on my LCD?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Slovenia, Ljubljana
    Posts
    38

    bad picture on my LCD?

    So

    I have a CAMOS LM-560 LCD

    LCD Specs

    And I've hooked it up to my PC today (I have a GF4 MX440) along with a second, 12" LCD.

    The image is all messy and it looks like when you videotape your screen and you see all that lines (when watching the playback on your tv)... Could it be that the refresh rate is to low (at 60hz, can't change to bigger)??

    and the image is also "not in line" cause the taskbar is abuout 3inches above the lower edge of the screen and underneath it it's the image that should be on top of the screen (like on this picture - yes, the pic sux but you get the idea)



    so, any ideas?

    the lcd is conected using an S-Video to RCA conector and the RCA is a 75ohm.

    thank you!
    No car-pc yet :)

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Slovenia, Ljubljana
    Posts
    38
    anyone?
    No car-pc yet :)

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by DrSergioDJ
    anyone?
    Looks like the phase or sync of the LCD is out of whack...

    not too familiar with that brand of LCD-- is there an "auto adjust" feature?
    You should also be able to play around with the phase, too.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Slovenia, Ljubljana
    Posts
    38
    no auto adjust feature :S

    how do i play around with the phase?
    No car-pc yet :)

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    79
    Have you tried another source?
    Have you tried another cable?
    Maybe its your svhs->rca-composite cable, or its not syncing because pal/ntsc/hz settings.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Slovenia, Ljubljana
    Posts
    38
    I think it's sth with the Geforces...

    If I try it with a handy video camer, I get a super clear pic, but no colors (that doesn't really bother me, I don't really need them).

    But if i try on one of the computers :

    1) AMD 1100 thunderbird with a GF4 mx440
    2) AMD 1000 thunderbird with a Gf3 Ti200

    I get the **** i described in my first post.

    I tried several cables and it's always the same.

    If I connect it to the handy video camer, I use the same +12V and ground wires as if I try with the Pc's, so that doesn't seem to be the problem.
    No car-pc yet :)

Similar Threads

  1. Auto power off
    By accord in forum General Hardware Discussion
    Replies: 29
    Last Post: 08-15-2004, 07:08 AM
  2. PLVH 7.2" LCD [RCA / RGB]. please help. PICS =>>
    By Avner in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2004, 10:08 AM
  3. FS: My 10.4" Touchscreen LCD setup $195 shipped
    By MeanGT in forum Classified Archive
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2004, 01:46 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-16-2002, 08:15 PM
  5. FS: Clarion VRX610 LCD + Audio + Rims
    By gguy in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2001, 10:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •