Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: HELP lilliput givin me more problems.

  1. #1
    Bowel movement jjh221's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    not sure yet.
    Posts
    1,645

    HELP lilliput givin me more problems.

    Ok so i did what cyote says to do a couple weeks ago and it worked. But now when I plug it in and hook it all up this is what I get.

    When pluggin in the power, the monitor turns on (white), the buttons turn on and stay on but then the monitor goes off.The buttons stay on except for the red power led on the left(this power led never comes on) not the one that says power, the little round one all the way to the left. I get no picture to my screen. I can use the touch screen when hooked up to my laptop, but i keep gettin beeps whenever i touch the screen. When running my finger across the screen I get a lot of beeps like it doesnt keep contact or whatever, like I keep touching the screen and lifting up and touching again.
    This is really starting to **** me off i have tried everything.

    The thing that I dont really understand is why does the monitor light up white then go to black yet the power buttons stay on.Also I get no picture
    Please any one with help!!!
    Thanks
    J

  2. #2
    Bowel movement jjh221's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    not sure yet.
    Posts
    1,645
    bump help

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Wilkes Barre, Pa
    Posts
    233
    It might be best if you linked the other thread so people have an idea of what was done/said..

  4. #4
    Bowel movement jjh221's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    not sure yet.
    Posts
    1,645

    Arrow Can any one help?

    Ok so here are a few pics of the prob:


    in these two you can see the light and the screen lit up and they stay on. Also the red led light on the left hand side does not come on.
    EDIT: LINK TO MPEG
    This is me pressing the PC/AV button. As you can see the button works ( not like all the others) well at least i can tell that this one works. You can see the screen switch and still no freakin video.


    EDIT: picture waste of space

    This is what I did for the auto turn on.
    Now everything worked before...
    link just needed a little wiggle and jiggle. I dont remember if the lights on the buttons stayed on, well I do remember the turned off but im not sure.

    I did nothing from that link to this point, but put it in the dash.
    WELL I did shock myself touching the connector for the monitors back light, on the circuit board or whatever. Could this have caused any thing to short or to reset???
    Thanks for any help guys
    J

    Oh yeah an one more thing to whom or who ever made that damn connector for the video ribbon cable from the curcuit board to the monitor controller... you are an *******!!!

  5. #5
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    So, in summary..
    First it was working,
    Then you did Coyote's mod and it stopped working,
    Next you wiggled and jiggled which got it to work again,
    Then you shocked yourself..
    and now, you can wiggle and jiggle all you like and it still doesn't work!


  6. #6
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    Nice summary. what is up with those two resitors in parrallel? Shouldn't they be in series?

    Also it doesn't look like you removed that one resistor like Coyote said.

    Please post another clearer picture of your work
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  7. #7
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Yeah, the pics not very clear but I thinks the resistors are in series and in parallel cause he couldn't get the right one? I may be wrong, I can't remember the original value....

  8. #8
    Bowel movement jjh221's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    not sure yet.
    Posts
    1,645
    *Well no i did coyotes first and it worked
    *Then i broke cable( had to buy new one)
    *Then tryed it again, did not work
    so i wiggled and jiggled and it worked
    *Then shocked my self
    *Then im still wigglin and jigglin ... i dont know if im doing it right... im still not gettin any where.

    The two resistors in parallel... I was told to put two in parrllel and one in series of those two
    My solution to Auto Power ON Lilliput screen
    Page 4..... or did i do what he told me to do wrong?
    Oh and you posted above me silly butt

  9. #9
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Quote Originally Posted by jjh221
    *Well no i did coyotes first and it worked
    *Then i broke cable( had to buy new one)
    *Then tryed it again, did not work
    so i wiggled and jiggled
    *Then shocked my self
    *Then im still wigglin and jigglin ... i dont know if im doing it right... im still not gettin any where.

    The two resistors in parallel... I was told to put two in parrllel and one in series of those two
    My solution to Auto Power ON Lilliput screen
    Page 4..... or did i do what he told me to do wrong?
    Oh and you posted above me silly butt
    No, it seems right as long as you removed the original resistor and connected them to the nearest side in the photo..

  10. #10
    Raw Wave Laidback's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Madrid
    Posts
    1,984
    Maybe you're jigglin' when you should be wigglin'

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. How I fixed my lilliput touchscreen problems
    By gubon13 in forum Input Devices
    Replies: 9
    Last Post: 05-22-2004, 06:21 AM
  2. HELP I got lilliput problems
    By Dluvr22 in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2004, 11:29 PM
  3. More Lilliput Problems - Tried Searching
    By project94coupe in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 05-19-2004, 08:37 AM
  4. Lilliput problems (yet some more)
    By samc in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 05-06-2004, 09:51 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-01-2004, 04:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •