Results 1 to 9 of 9

Thread: Lilliput & Win XP pro !!!! problem

  1. #1
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562

    Unhappy Lilliput & Win XP pro !!!! problem

    Hi guys any solution pls..
    I am using &' lilliput with Win XP pro. Installation is fine and xp works fine . but my lilliput touch screen stops working after 1 or 2 mts. I have tried to upgrade to Ser. pack 1 and also the driver for the touch scree. but still the same.
    So I switched over to Win 2000 and things work fine .( last 29 hrs or so )

    The only prob is i want to use XP and not 2000 ( as this is slow and Tweaks dont make much speed ups )
    Any Solution as how to get it working with XP

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    29
    I had many problems with the original drivers... then got new ones from digitalww.com. Fixed all my problems.

    God damn it. I lost my lilliput driver CD.

  3. #3
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Thanx but i have tried this driver too using a fresh installation of XP and the driver from Digital . but still the same !!!

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    180

    Exclamation All Windows Updates Done?

    You said you installed SP1, um...did do do the REST of the Critical Updates?!

  5. #5
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    well all of them....

  6. #6
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    well all of them... but the funny part is when i use win2000 it works fine. its only that with xp the touch part is not working...and win2000 is pretty slow to boot and ready for work.. since tweaking is not very effective...

  7. #7
    Maximum Bitrate d_sellers1's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    856
    I'm running Windows XP Pro SP1 and everything works fine for me. The computer that it's running on at the moment is my server so it hasn't had a monitor since initial setup. I plugged the LCD in and I could see.

    Brainstorm: Did you hook up the USB cable before putting in the driver? Alot of stuff (my MP3 player and the Extigy are the same) need to have the driver installed before plugging in the reboot (restart for best results first). After the driver is installed then the computer should be able to use the device. I would remove the driver through device manager, disconnect the TS, install driver, reboot, then plug in the TS.

    Derek
    Progress [||-------]
    View my Worklog to see some of my progress.
    Downgraded Progress - Starting with another car... 09/13/06

  8. #8
    Variable Bitrate brooksware2000's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Minot AFB, ND
    Posts
    260
    Quote Originally Posted by d_sellers1
    I'm running Windows XP Pro SP1 and everything works fine for me. The computer that it's running on at the moment is my server so it hasn't had a monitor since initial setup. I plugged the LCD in and I could see.

    Brainstorm: Did you hook up the USB cable before putting in the driver? Alot of stuff (my MP3 player and the Extigy are the same) need to have the driver installed before plugging in the reboot (restart for best results first). After the driver is installed then the computer should be able to use the device. I would remove the driver through device manager, disconnect the TS, install driver, reboot, then plug in the TS.

    Derek
    I would also recommend what is stated here. Right click on My Computer and go into device manager under USB devices and check for a splat (Yellow exclamation point). If there is a splat, remove the device, uninstall the drivers and reboot. Reinstall the drivers and install the touchscreen USB adapter. If all is well it should work.

    I have had USB devices shat my whole HDD because I installed it before installing the drivers.

  9. #9
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Hi Well tried this stuff alreay. theres no yellow Splat !. and Well let me re phrase the problem. The LCD works fine .. its the touch part that stops responding in a few seconds. Have even tried to disable the ps2 mouse( just in case it has aconflict with touch screen ) but of no help. and while in th same config. of machine and win 2000 the touch part works endlessly..... now where do i stand ???

Similar Threads

  1. Win XP start up screen
    By asci01 in forum Software & Software Development
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2004, 11:12 PM
  2. Is 848 X 480 possible in Win XP?
    By STI_FFY in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2004, 05:48 PM
  3. Lilliput LCD, 2000 Celica GT and voltage problem
    By Goose in forum LCD/Display
    Replies: 15
    Last Post: 12-29-2003, 05:53 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-05-2003, 04:01 AM
  5. Win XP Hibernation and USB Mass Storage
    By leenas in forum Software & Software Development
    Replies: 13
    Last Post: 10-28-2003, 06:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •