Results 1 to 2 of 2

Thread: Lilliput Fuzzy screen, resolution problem?

  1. #1
    Variable Bitrate vcbb5's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Kansas
    Posts
    400

    Lilliput Fuzzy screen, resolution problem?

    My lilliput has "fuzzy" edges (like a bad connection would give) (i think due to running at 60 hertz.). When i change the resolution of the monitor to 75hertz, everything displays correctly, but everytime i restart, it has the fuzzy edges again. I can also switch my lilliput off, and back on to fix the problem. The lilli's osd says "75herts" after I restart too.

    I have a shuttle sk41g. Is there anyway for it to just start w/o the fuzzy ****?
    My Mazda 3s

    My Mazda 3s on Car Domain

    [||||||||||||||||||--] (90%)

  2. #2
    Newbie chavoush's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    23
    Sometimes you can fix this problem by auto configuring the lcd with the on screen display setting.

Similar Threads

  1. Lilliput screen flash
    By lgbr in forum LCD/Display
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2005, 12:15 PM
  2. FS (UK) Lilliput 7.2 screen & Opus 150W Power Supply
    By StuBFrost in forum Classified Archive
    Replies: 8
    Last Post: 06-21-2004, 11:28 AM
  3. lilliput screen no vga signal
    By infinkc in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2004, 01:22 AM
  4. TM-701L Problem Issue - Screen goes dead
    By Cliff in forum LCD/Display
    Replies: 11
    Last Post: 03-11-2004, 02:44 PM
  5. Laptop tv-out problem. Not filling screen sometimes
    By Scrapez in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2002, 12:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •